luni, 24 ianuarie 2011

A fost protest. A fost sedinta de Consiliu Local. A ramas ca se iau masuri...

#Protestul a fost din nou unul adevarat, ferm si civilizat. Revin despre aceasta.

#Sedinta de Consiliu Local a fost una cu protestatarii sub geamul cladirii primariei, scandand lozinci impotriva autoritatilor. O delegatie a manifestantilor a participat la sedinta, a prezentat pozitia cetatenilor nemultumiti si a dezbatut cu consilierii marele scandal al parcarilor. Consiliul Local s-a pozitionat impotriva executivului care a semnat contractul, amintind ca saptamana trecuta s-a depus plangere penala impotriva acestora. Mai departe se va depune o actiune in instanta. Problema se va rezolva, vinovatii vor plati, dar va dura din cauza procedurilor. In rest,s-a dezbatut aprins problema Erwin Albu, care a scos oamenii in strada, ba chiar a fost si amenintat si santajat, in fata tuturor, , ba chiar in fata camerei de filmare.dupa cel mai abject mod securisto-comunist.

#Firma Hi Speed Recovery a impanzit astazi noi afise de amenintare ca va bloca/ridica autoturismele celor care nu platesc catre ei locurile de parcare de resedinta, predate catre ei intr-un mod ilegal.

Voi reveni....

7 comentarii:

  1. Pentru consilierii orasului Codlea: Va rog frumos sa cititi si ce se scrie in ziarele din Botosani despre Consilierii locali si de viceprimarul care isi ridica portia de malai de la o florarie din BT; sincer, nu vreau sa se auda si in orasul nostru mic aceste lucruri, chiar daca este asa! Incercati prin toate mijloacele posibile, nu sa reziliati contractul cu hsr, ci sa-l anulati!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Erwin. Nu te lasa intimidat de amenintarile lor josnice. Ei tin sa ne aduca la cunostinta lucruri pe care le-ai facut tu si pe care noi nu ne intereseaza, insa au uitat ce au facut ei :).
    Iti multumim pt tot ce faci pt noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce nu intelege domnul secretar Rotaru, este ca pe mine (cetatean de rand al Codlei), chiar nu ma intereseaza problema Erwin Albu... Daca ar fi asa, atunci m-ar interesa si problema celorlalti consilieri, ca nu cred sa se gaseasca unul sa arunce primul piatra; toti sunt cu musca pe caciula!
    Mai mult, m-ar interesa problema Rotaru; cum contrasemnezi matale contracte care sunt ilegale, dom'le?
    si daca tot le-ai semnat, fa-te mic si ascunde-te pe undeva de rusine, ca nici noi nu suntem prosti... suntem speriati, intradevar, de politia care ne filmeaza in timp ce marsaluim prin oras pentru apararea drepturilor noastre, dar asa ceva nu s-a mai intamplat la un protest in Romania, sa fragmentezi coloana de protestatari, sa ii opresti la semafor la culoarea rosie, sa incerci sa dai amenzi pt claxoane? dar la nunti nu se dau amenzi? trebuie sa inaintam plangeri pentru ca ne sunt incalcate drepturile, dar nu la Cl Codlea, ei sunt interesati doar de afacerile lor. Trebuie sa mergem mai sus, mult mai sus...
    Un cetatean nemultumit al Mun. Codlea

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari Erwin! Te vom sustine pana cand se vor termina toate aceste neregularitati din orasul nostru. Rusine sa ii fie domnului Rotaru ca mai are tupeul sa te priveasca in ochi dupa cate a facut. Nu ne intereseaza Erwin ce ai facut, pt noi este mai important faptul ca lupti pt noi in acest moment.Hi speed recovery trebuie sa plece impreuna cu domnul primar si domnul secretar care au aprobat venirea lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.novapress.ro/video/jurnal-24-ianuarie.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari Erwin! Trebuia sa apara cineva ca tine si in Codlea pentru ca prea si-au batut joc de noi autoritatile. Multumim pentru ceea ce ai facut pana acum si iti dorim succese in continuare...Nu te lasa pentru ca populatia orasului este alaturi de tine si te sprijina si asteptam cu nerabdare momentul cand dl.primar va parasi pentru totdeauna primaria orasului nostru si in locul dansului va veni un om adevarat, cinstit si gospodar...

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, Erwin, te sustinem 2,3 insi cu gura sau cu tastele(cum s-ar spune, te sustinem moral) in schimb cand vine vorba de platit parcari la hsr, le platim, ca de, nu vrem sa ne pierdem locul de parcare in favoarea vecinului de mai sus! Sau nu riscam iesitul in strada pentru ca a doua zi primim somatii de la primarie sa platim impozite! Sau cine stie cine a depus plangere la politie impotriva unuia dintre noi si vazandu-ne in coloana si-au adus aminte ca au un dosar de rezolvat :))
    sau mai bine, eu am afaceri cu primarul, cu unul dintre consilieri, nu pot iesi in strada ca pierd afacerea! Alt exemplu - "eu nu am masina, nu ma intereseaza ce se intampla cu parcarile"
    PAI NICI EU NU AM MASINA SI NICI PERMIS, PENTRU CE DRACU' NE LUPTAM AICI? NU E VORBA DE PARCARI, E VORBA DE ILEGALITATILE DIN CODLEA, DE ABUZURILE FACUTE DE PRIMARUL CODLEI SI DE ANGAJATII PRIMARIEI! Asta e durerea, ca nu intelege nimeni ilegalitatile din Primaria Codlea!
    Dragi concetateni, pana nu iesim toti in strada, nu facem nimic! Si nu organizat, ca pe vremuri, ca haiducii, sa ne intalnim in Maial, in padure!
    Sa-i tragem in teapa, cum ne tepuiesc ei pe noi cu fel de fel de taxe inventate.
    Scuze ca nu-mi dau numele,
    Anonymous

    RăspundețiȘtergere