joi, 13 ianuarie 2011

Abuzuri parcări: Cazul FURTULUI unui autoturism PARCAT LEGAL pe strada LATERALA

Codlea noastră cea de toate zilele-Iată cum se poate rămâne fără maşină în Codlea:

Concetăţeanul nostru a parcat, ca de obicei, chiar în noua parcare asfaltată din faţa casei sale, alături de multe alte maşini. Cei de la firma de ridicări au hotărât că pot să facă rost de bani uşor şi au ridicat-o.

Iată povestea şi locul de pe strada Laterală:


Mergem la firma de ridicări (ilegale...) :


Apare în peisaj un "cetăţean intimidant" , care are de-a face cu firma, dar se face că îmi cere un foc (se pare că acesta a fost o perioadă şoferul maşinii de ridicări...):


Problema rămâne în coadă de peşte...:


La Poliţia Comunitară, care semnează constatările firmei de ridicări...:


Cum s-a rezolvat până la urmă? După toate aceste plimbări şi pierderi de timp, mergând în cele din urmă la domnul viceprimar, acesta a recunoscut problema şi a dispus rezolvarea cazului si recuperarea autoturismului cetăţeanului păgubit. Acesta însă rămâne cu timpul pierdut şi nervii măcinaţi....
Cât despre mine, eu rămân cu agresiunile, ameninţările şi lupta cu morile de vânt. Mai există mule astfel de cazuri de ridicări nesimţite în Codlea şi afacerea continuă...

2 comentarii:

  1. este strigator la cer, cat de incompetenti sunt mai intai politistii si cat de murdare pot fi aceste afaceri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, frumos reportaj doar ca lipseste ceva, pozele masini unde era parcata cand a fost ridicata cu data si cu ora, asta doar ca sa fie probe suficiente in cazul in care politia se autosesizeaza de ilegalitatea comisa, apoi ar trebuii sa sa vb cu un Domn Avocat "" daca cu adevarat firma respectiva a incalcat legea. Cat despre persoana agresata (adica Erwin) cred ar trebuii sa-i faci o plangere la politie acelui "porc" care te-a amenintat adaugand ca doresti despagubiri ptr. agresiune si calomnie(o lege care exista dar nu se aplica in romania!)

    RăspundețiȘtergere