joi, 21 februarie 2013

Primarul Cătălin Muntean din Codlea, patronul "Peneş", obligat să înapoieze prin firmele sale aproape 10 milioane de euro primite ilegal de la stat după gripa aviară

Suntem egali în faţa legii?

Tăcere de mormânt în toată presa din România în cazul celor două decizii ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu privire la despăgubirile ilegale pe care firmele omului de afaceri Cătălin Muntean, actualmente primar în municipiul Codlea, le-a stors iniţial de la statul român. 
Acelaşi stat care când nu îţi poţi plăti taxa pentru maşină, te execută silit şi te pune la gazeta de perete, dar pe marii datornici îi lase să zburde.

Prin deciziile Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie prezentate mai jos, cele două firme ale care aparţin "Imperiului Peneş" au de returnat la bugetul de stat suma colosală de aproape 10 milioane de euro.

BROILEROM
GALLI GALLO:

Dacă autorităţile s-ar preocupa în fiecare judeţ de doar doi-trei aşa zişi"mari  afacerişti" într-un an de zile, care datorează statului român 99% din dări, şi nu şi-ar epuiza resurse pe miile de contribuabili amărâţi care totalizează restul de 1%, România ar fi avut bani din belşug. Judecata mea oareşcum forţată. Dar pentru unii statul e mumă, pentru alţii e ciumă. 

Urmăriţi neapărat şi următoarele articole:

miercuri, 23 ianuarie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu