duminică, 24 februarie 2013

"Codlea Info" primeşte bani frumoşi din bugetul Codlei pentru perierea primarului şi pentru a-l denigra pe Erwin Albu

Iată câţi bani din bugetul local a încasat , în utimele luni din 2012, "Codlea Info" prin "Asociaţia de Înfrumuseţare" (asociaţie care plagiază o organizaţie a saşilor, care a construit ştrandul Codlea începând cu anul 1904):
9590 lei !
"Codlea Info", prin site-ul aferent şi ziarul color cu acelaşi nume, având ca organism juridic această asociaţie, este tocmai acea parte a mediei locale amatoare care (dez)informează codlenii şi îl perie încontinuu pe primarul Cătălin Muntean. Având în vedere că noua conducere s-a instalat abia din luna iulie 2012, această sumă oficială (cu siguranţă multe alte sume s-au mai scurs pe diverse căi spre preşul mediatic al primarului),  a fost încasată pentru cele 5 luni de...colaborare:

(vedeţi în partea de jos a documentului oficial)


"Codlea Info" (www.codlea-info.ro) a pornit pe la sfârşitul lui 2010 ca un proiect care dorea să informeze codlenii despre ce se întâmplă în orăşelul lor. Până atunci, doar blogul www.erwinalbu.blogspot.com al subsemnatului informa încă din 2008 despre activităţile din municipiul nostru.
Pe parcurs, site-ul care încă mai are tupeul să se declare independent (!!!), a cotit-o rapid spre finanţatorii politici locali, vânzându-şi fără prejudecăţi "valorile" şi colaboratorii care credeau în idealuri şi care au părăsit, rând pe rând, proiectul. Oameni care au simţit încotro se îndreaptă proiectul confiscat de "directorul" Ovidiu Stan, ca Loredana Ursu, Ovidiu Vîrlan, Robert Cadar, Corina şi Ioan Nica, Marius Stănculete şi alţii.
Începând cu vara anului 2011, în perioada preelectorală, "Codlea (Minus) Info" s-a încolonat în spatele candidatului liberal la Primăria Codlea, Cătălin Muntean, patronul brandului "Peneş", şi încercând pe orice cale să prezinte, fără niciun drept la replică, singurul contracandidat adevărat al actualului primar în persoana lui Erwin Albu, ca cel mai negru om din Codlea .


Halal "independenţă", Codlea Minus Info!

Un comentariu:

  1. eu sunt tare suparata pe codlea info ca pe mine pur si simplu ma blocat fara nici un drept zicind ca el face ce vrea e viata lui si ma blocat dar de ce ca traim intro tare unde ai dreptul de a vorbi a commenta dar nu voi muri pentru asta o zi buna

    RăspundețiȘtergere