miercuri, 13 februarie 2013

Opriţi defrişările din Codlea ! Administraţi corect şi transparent pădurea noastră!


Mâine, joi, la ora 12, ieşim să protestăm!


DISPARE PĂDUREA CODLEANĂ. AŢI VĂZUT REPLANTĂRI REUŞITE?
Pe zi ce trece, Măgura Codlei cheleşte sub drujbele tăietorilor de lemne. Peste tot apar pete pe muntele nostru. Se numesc ştiinţific "tăieri rase"... Copacii cad la rând, tineri şi bătrâni, fără vreo diferenţă. Cine profită?

SE TAIE "LEGAL".
Autorităţile se acoperă cu acte, dar nu asigură transparenţa şi nu informează cetăţenii. Amenajamentul silvic a fost făcut departe de privirile cetăţenilor. Afaceriştii profită.

SE DISTRUG STRĂZILE.
Maşinile grele care transportă lemnul distrug străzile Codlei, cu îngăduinţa administraţiei locale, care le asigură permise de liberă trecere pentru utilajele supragabaritice.

SE DEFRIŞEAZĂ PĂDUREA AFLATĂ ÎN LITIGIU.
Pădurea Codlei se află în litigiu pentru retrocedare de mulţi ani între statul român şi Primăria Codlei. Văzând că autorităţile codlene nu se zbat serios să primească înapoi pădurea comunităţii, autorităţile statului defrişează pădurea. Comunitatea locală va primi înapoi de la statul român locul gol.

OPRIŢI DEFRIŞĂRILE DIN CODLEA!
ADMINISTRAŢI CORECT, SUSTENABIL ŞI TRANSPARENT MĂGURA CODLEA!

Citiţi aici:

"Se împuţinează brazii în Codlea: drujbele continuă chelirea dealurilor. Adio brazi..." - http://erwinalbu.blogspot.ro/search/label/magura%20codlei

"Asaltul drujbelor în pădurea de la marginea Codlei continuă!" -http://romanticu.org/asaltul-drujbelor-in-padurea-de-la-marginea-codlei-continua/

Ftografii aeriene MĂGURA Codlea: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.469880969728392&type=1

Un comentariu: