miercuri, 12 iunie 2013

Îmi doresc ca primarul Cătălin Muntean din Codlea să ajungă şeful PNL Braşov. Să se facă toţi de râs!

Ce pedeapsă mai mare pentru PNL Braşov ar putea să existe decât un preşedinte ca Cătălin Muntean? 
Nu cred că există bucurie mai mare pentru organizaţiile judeţene ale PDL şi PSD în perspectiva alegerilor din 2016 decât anunţul făcut de primarele din Codlea:  „În urma unor discuţii avute cu mai multe filiale PNL din judeţ, la propunerea acestora cât şi ca urmare a unor întrevederi avute cu mai mulţi lideri naţionali, am luat decizia de a candida la funcţia de preşedinte al Biroului Politic Teritorial Judeţean Braşov al Partidului Naţional Liberal” (vezi aici) 



Pe 15 iunie 2013 vor avea loc alegerile pentru şefia judeţeană a liberalilor braşoveni, iar cel care ne minţea  astă iarnă că a ajuns să fie propus "ministru secretar de stat" (o funcţie inexistentă - clic aici) se visează preşedinte judeţean, cică la propunerea altora (!!). Alţi trei candidaţi s-au anunţat în cursă : Aristotel Căncescu, actualul preşedinte atât al PNL Braşov, cât şi al CJ Braşov,  Sorin Varga,  Alin Lupu.

Personal îi rog pe toţi delegaţii liberali la aceste alegeri să îl voteze pe Cătălin Muntean. Merită un astfel de preşedinte cu care să piardă alegerile următoare ! Şi noi merităm să râdem de ei, să ne mai răcorim. 

Citeşte şi: 

miercuri, 23 ianuarie 2013

2 comentarii:

  1. Stii ceva de dosarul acesta în care primarul este inculpat?
    http://portal.just.ro/197/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=19700000000121295&id_inst=197

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar nu știe nimeni nimic de dosarul ăsta?
    Cam suspectă tăcerea.

    RăspundețiȘtergere