duminică, 16 iunie 2013

Cătălin Muntean a pierdut alegerile în faţa lui Aristotel Căncescu. Care a fost preţul trădării ?

În goana sa neînţeleasă de multă lume pentru acapararea funcţiei de preşedinte judeţean al PNL, funcţie deţinută şi recâştigată de (până mai ieri) mentorul său, Aristotel Căncescu, primarul codlean Cătălin Muntean a jucat la ruleta politicianismului şi parvenitismului personal întreaga comunitate pe care, din păcate, o reprezintă.
Dornic să îşi mai agaţe o funcţie pe panoplie, dar şi să facă jocul unor interese de la Bucureşti, în speranţa că va obţine clemenţe pentru afacerile personale, primarul-patron codlean a uitat repede de legătura ombilicală pe care o avea cu Căncescu şi i s-a făcut de candidaturi împotriva acestuia. 

Trădătorului-trădarea, comunităţii-uitarea?
În campania din 2012, Muntean s-a agăţat de Aristotel Căncescu cu disperarea unuia care simte că în ciuda eforturilor financiare enorme, existau toate premizele să piardă alegerile în faţa unui candidat independent cu o campanie electorală aproape inexistentă, pe numele său Erwin. 

Iată ce declara Aristotel Căncescu zilele trecute, ca o directă clară spre contracandidatul său:
"Chiar competitorii actuali au avut mereu sprijinul meu politic și mediatic. Unii au câștigat alegerile la limită, iar susținerea pe care au primit-o de la Claudiu Coman, de la ceilalți membri ai Biroului și de la mine a fost decisivă. De la Petre Roman încoace am învățat că nu există recunoștință în politică, însă un pic de bun-simț trebuie să existe în activitatea noastră, indiferent care ne sunt ambițiile."

Ieri, Aristotel Căncescu, preşedinte al CJ Braşov, a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte judeţean PNL de către delegaţii la aceste alegeri. În ciuda tutror încercărilor acoliţilor săi de a cosmetiza (ca întotdeauna) orice eşec al lui Cătălin Muntean, minciunile de genul declaraţiilor de colegialitate, de aleasă preţuire şi de colaborare nu mai prostesc pe nimeni. A început era glaciară între trădătorul Cătălin Muntean şi preşedintele său, Aristotel Căncescu. Să-i fie de bine, dar de ce a târât o întreagă comunitate în jocul său obscur? Vom afla în curând care a fost miza jocului personal al lui Cătălin Muntean. Citeşte şi:

Aristotel Căncescu, reconfirmat la şefia PNL Braşov

joi, 13 iunie 2013

2 comentarii:

  1. Daca Muntean la TRADAT pe cel care la ajutat sa ajunga Primar si care la sustinut cand nimeni nu se uita la el ca la un lepros , va dati seama ce considerende are fata de restul oamenilor!Asta este Muntean , asta este omul reprezentativ pentru Codlea, care a fost ales cu o ciorba de unii din voi, pentru noi toti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Miza jocului este foarte simpla-BANI, BANI, BANI sub toate formele, din toate sursele, de la toate firmele pe care le va alege pentru servicii, dar vrea sa se propulseze cat mai sus pe scara politica pentru ca in opinia lui de Muntean- primar de Codlea, vede tot mai multi bani cu cat se propulseaza mai sus pe scara politica .Odata cu banii vrea sa extermine tot din jurul sau care nu este cu el si pentru el.

    RăspundețiȘtergere