joi, 13 iunie 2013

Cum l-a trădat primarul codlean Cătălin Muntean pe mentorul său Aristotel Căncescu fără nicio ezitare pentru acapararea de funcţii

Că politica nu este fată mare, o ştim cu toţii. Dar depinde de fiecare dintre jucătorii din politică cât de tare se mânjesc. Şi iată că unii nu au scrupule şi calcă pe cadavre pentru orgoliul şi interesul personal.

Preşedintele PNL Codlea şi primar al localităţii, Cătălin Muntean, ajuns în ambele funcţii nu datorită vreunui alt talent decât acela de a pompa bani în toate direcţiile, după ce statul l-a cadorisit continuu cu fonduri publice pentru afacerile personale (chiar şi ilegal, după cum a decis instanţa supremă şi acesta trebuie să returneze vreo 10 milioane de euro din despăgubiri primite ilegal după gripa aviară) s-a trezit că vrea să fie şeful liberalilor pe judeţ. Cică la propunerea altora, bineînţeles. 
Cine caută să afle traiectoria în PNL a lui Cătălin Muntean, va vedea că ascensiunea acestuia se datorează bunei legături cu Aristotel Căncescu, preşedinte judeţean de mulţi ani, în dauna şi în ciuda altor membri marcanţi, mai activi şi mult mai valoroşi din partid. De fapt, aceasta a fost şi unul dintre mesajele principale din campania electorală a primarului codlean, relaţia pe linie de partid şi de comuniune strânsă cu preşedintele Consiliului Judeţean. 
Dar a trecut doar un an de la alegerile locale viciate cu cheltuieli imense de către primarul-patron codlean şi iată că, în afară de multele minciuni care ies la iveală, nu mai ţine cont de cel căruia îi datorează cam totul în politică şi care pentru încă trei ani, vrem nu vrem, va fi preşedinte peste Consiliul Judeţean, deci şef peste banii de la judeţ. Păi cum rămâne cu "relaţia avantajoasă la judeţ" despre care vorbea în campania electorală Cătălin Muntean??"Trădare, trădare, de trei ori trădare!"
Anunţarea candidaturii domnului Muntean pentru şefia liberalilor pentru data de 15 iunie, împotriva lui Aristotel Căncescu, miroase mai urât decât găinaţul şi demonstrează tuturor că trădarea este o caracteristică de bază a acestui personaj. La fel, urmărirea scopurilor personale în dauna comunităţii locale. Pentru că dacă ai ajuns primar cu sintagma "Codlea va avea prin mine o relaţie excelentă cu preşedintele Consiliului Judeţean" şi tu, mare strateg, după doar un an, candidezi împotriva acestuia, muşcând mâna celui care "te-a crescut", trădezi şi comunitatea codleană, pe care ai ajuns, se ştie cum, să o reprezinţi. Dar ce, parcă aceasta este singura minciună şi trădare a primarului din Codlea?

Ce interese exclusiv personale mai ascunde Cătălin Muntean prin trădarea aceasta, vom afla zilele următoare. Informaţiile sunt bombastice! 

Citeşte şi:

miercuri, 12 iunie 2013

Bilanţ la un an de la alegerile locale: minciunile şi manipulările administraţiei codlene - Preambul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu