joi, 2 august 2012

Şedinţa CL Codlea din 30.07.2012 (VIDEO)

Deşi consilierii locali, conduşi de primar, au votat cu mici excepţii  că nu am voie să filmez şedinţa, după ce în campania electorală abia trecută clamau transparenţa, am ignorat hotărârea lor, cunoscându-mi drepturile cetăţeneşti şi neacceptând acest abuz din partea noilor aleşi. Vedeţi aici: Aleşii codleni au uitat rapid de transparenţă: au încercat să-mi interzică filmarea şedinţelor de consiliu

După cum se poate vedea, consilierii şi primarul încearcă să se eschiveze de la întrebările mele cu privire la un subiect fierbinte şi cu iz de ...ilegalitate : o lucrare de irigaţii DEJA executată pe strada Bârsei, se trece prin CL pentru a se obţine legalizarea şi  finanţarea ei!!!

Voi continua să încerc să filmez aceste întruniri. Dacă dumnealor nu-şi doresc transparenţă, aceasta va trebui forţată.

2 comentarii:

  1. Erwine ai fost si vei ramine pentru mine acelasi handicapat care in loc sa faca ceva constructiv el numai denigreaza ,te dai imaculat si de partea dreptatii dar de fapt nu esti decit un limbric sprcait de rahat din cap pina in picioare in locul tau daca nu gasesc un loc de munca cinstit ,mai bine ma agat cu funia de primul pom .Cu deosebit nerespect Gogu zugravu.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))
    Am destule bube pe care le port şi pentru care plătesc sau am plătit cu vârf şi îndesat. Nu sunt imaculat. Dar încerc să fiu.

    Ce anume te deranjează, "Gogu zugravu"? Că nu se alocă odată banii pentru irigaţiile introduse deja în pământ şi că nu tac să se "rezolve" afacerile? Faină măgărie...

    RăspundețiȘtergere