joi, 2 august 2012

Hai cu cortul la FânFest între 15-19 august ! "Ţinem munţii în loc. Roşia Montană rezistă prin cultură."

Codleni, cine vine între 15-19 august cu cortul la FânFest?
Luaţi legătura cu mine prin email la erwinalbu@yahoo.com sau direct pe Facebook.
Datele necesare le găsiţi pe site-ul oficial http://www.fanfest.ro/ . 
Echipa Campaniei Salvaţi Roşia Montană are deosebita plăcere de a anunţa cea de-a VII-a ediţie a festivalului FânFest, în perioada 15-19 august 2012.
FânFest, a cărui primă ediţie s-a desfăşurat în august 2004, a adus laolaltă, de-a lungul anilor, mii de vizitatori şi activişti din întreaga ţară, dar şi din străinatate, la Roşia Montană. Întrunire a eforturilor de promovare a patrimoniului cultural şi a spiritului militant în campaniile civice din România, FânFest este unul din modurile în care arătăm că în Roşia Montană se poate trăi din agricultură, turism şi alte activităţi ce nu distrug natura şi cultura.
FânFest se bucură să experimenteze, să celebreze şi să provoace spiritul critic, iar activităţile din acest an sunt deopotrivă o invitație de a cunoaşte Roşia Montană. Fie că alegi manifestări cu mesaj social sau pur şi simplu îţi petreci timpul ascultând poveştile comunităţii, străbătând cărările sau admirând priveliştea, FânFest te invită la celebrarea spiritului civic. Răspunsurile nu se arată întotdeauna cu uşurinţă, dar forţa glasurilor noastre sunt cele ce au păstrat vie Roşia Montană în ultimul deceniu. Cum îţi imaginezi acest loc peste 10 ani? Dar peste 50? Care sunt valorile unei comunități care contează cu adevărat? Ce vreau şi pot eu ca cetăţean să fac pentru Roşia Montană sau alte iniţiative civice?
Comunitatea localnicilor ce se opun proiectului minier te aşteaptă să-ţi împărtășească povestea, valorile în care cred şi convingerea că prin cultură şi spirit militant Roşia Montană are un viitor. Veniţi cu toţii, să strigăm tare: Roşia Montană nu e de vânzare! este chemarea preşedintelui Alburnus Maior, Eugen David.

ACTIVITĂȚI


FânFest 2012Program

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu