marți, 21 august 2012

VIDEO Accident spectaculos într-o curbă pe DN1 în Codlea

Azi noapte, 21.08.2012, în jurul miezului nopţii, pe fondul consumului de alcool şi al vitezei, două maşini s-au tamponat pe DN1 în Codlea, unul dintre autoturisme părăsind carosabilul şi sărind pe trotuar. Ambele autovehicule au fost grav avariate. Din fericire nu există victime, deşi zona respectivă este intens circulată de către pietoni, chiar şi la ore târzii. 

În momentul apariţiei camerei de filmat, ocupanţii maşinii care a rămas pe carosabil, rude şi colegi de partid ai primarului liberal din Codlea, au devenit violenţi şi au trecut la ameninţări. 
Martorii de la faţa locului au exprimat suspiciuni cu privire la declaraţiile ocupanţilor uneia dintre maşini, cu privire la persoana care se afla la volan în momentul incidentului. Există suspiciunea că tocmai cel mai scandalagiu dintre ei, rudă a primarului nou ales, aflat puternic sub influenţa alcoolului şi vizibil deranjat de o simplă documentare video, se afla la volanul acelui autovehicul. Poliţia va face cercetări în continuare.



8 comentarii:

  1. Postez aici pentru ca pe blog si pe bagina lui Erwin Albu....nu pot avea acces....pentru ca nu da accept la commenturi.....nu-i place adevarul si sa fie injosit......!
    Asa cum prostul moare de grija altuia......asa face si "Domnul Primar" Erwin Albu!
    Aseara cand se plimba el in tenesi si tricoul de la oxford.....ce a zarit.....oau....un accident.....un om oprit pe carosabil regulamentar cu masina iar alt cretin idiot....pentru ca asa e tineretul.....ia carnetul la 18 ani si vrea sa dovedeasca cat de zmardoi si de sofer este el......iar cand mai ai si ceva bautura la bord.....esti mare sofer.....sa revin la ce ziceam mai sus....a intrat cu mare viteza in autoturismul care stationa regulamentar....ce sa gandit....domnul erwin.....care sufera de atentie si sa nu mai zic.....invidia care il roade pentru ca nu a iesit primar....PENTRU CA NU ARE FATA DE PRIMAR....! a scos el telefonul si a inceput sa filmeze....a ajuns acasa,si mama ce a postat el pe blog si pe youtube, accident spectaculos.....mare cacat......si in plus scrie niste cacaturi care numai el le viseaza.....asa ca domnule erwin la volanul passatului cc se afla o fata care mai era cu cateva persoane.....nu stiu tu ce ai vazut.....in fine.....dc nu te-ai dus si la politie sa dezvolti ancheta???
    Si te rog frumos......sa nu iti aduc eu aminte........ca mereu semnezi condica la tratoria ristopub si iti bei mintiile cu toate copilitzele de 17 ani......Esti penibil!
    Pentru cei care nu sunt interesati imi cer scuze.....cine are ceva de adaugat. O zi Buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))))
    Probabil că eşti unul dintre cei de aseară sau unul de-al lor.

    O singură remarcă am, în rest te las să aberezi, cu toate greşelile tale de gramatică lipsă:
    NICIODATĂ NU "mi-am băut minţile la tratoria ristopub". Ştii de ce? Eu nu beau alcool, ci lapte, ceai, chestii din astea. Mai interesează-te şi nu mai fii ...gelos :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule "anonim", postarea dumneavoastra e plina de puncte de suspensie, deduc din asta ca si in mintea dumneavoastra exista multe puncte de suspensie. Ati fi putut argumenta mult mai bine ca sa intelegem ce vreti de fapt sa spuneti.
    Cat despre substanta comentariului, remarca de gelozie de mai devreme e total corecta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ce oameni proti si nesimtiti! Doar pentru ca domnul Erwin filma si cu siguranta aveau ceva de ascuns au facut ce au facut! Si primu comentar e la mintea cocosului a unuia frustrat si lingauuuu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Unde va tot gasiti voi astia sa tot comentati despre Erwin dupa cate a facut el pentru Codlea??? Toti linge blide pe la curcani se trezesc vorbind si Erwin e prea fain baiat ca ii baga in seama in loc sa ii scuipe ca aia merita

    RăspundețiȘtergere
  6. Un singur lucru as dori sa adaug. Domnul Albu nu consuma alcool si sunt sigura ca toti ce il cunosc sunt de acord cu mine.

    RăspundețiȘtergere
  7. se dau mari ca au masini si ca au bani dupa ce au nenorocit o gramada de lume ar trebui impuscati

    RăspundețiȘtergere