marți, 5 iunie 2012

Am lansat cel mai ambiţios program de dezvoltare economică a Codlei :"Programul de generare de locuri de muncă", cu implicaţii internaţionale

Dezvoltarea de parcuri de afaceri internaţionale în Codlea
În calitate de candidat independent la Primăria Muncipiului Codlea, prezint şi îmi asum un program ambiţios şi realizabil de dezvoltare economică, care va fi pus în practică alături de firme internaţionale, fără a greva bugetul local. Localizarea Codlei în centrul ţării ne creează o oportunitate unică.

"Programul de generare de locuri de muncă" este un proiect al unor companii private atrase de către mine în Codlea, cu implicaţii internaţionale, în special olandeze şi urmăreşte dezvoltarea de parcuri de afaceri în Codlea, pe trei direcţii : parc de afaceri industrial şi de servicii, parc de afaceri agricol şi parc de afaceri de cercetare şi dezvoltare. 
Acest program a fost prezentat şi dezbătut pe 31 mai 2012 la Casa de Cultură din Codlea, în prezenţa Ambasadorului Olandei, a Consulului Marii Britanii şi a numeroşi investitori privaţi, şi va beneficia de susţinerea acestora. 
O condiţie esenţială pentru a nu pierde şi această oportunitate unică este ca administraţia locală din Codlea să fie una deschisă dialogului şi care să sprijine acest proiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu