marți, 4 octombrie 2011

Permutări la Poliţia Locală Codlea: Fosta şefă a serviciului juridic (desfiinţat) , şefă la Poliţia Locală Codlea??

Lume, lume...
În timp ce unii (puţini), sunt ocupaţi cu redeschiderea spitalului, alţii se ocupă cu treburi "serioase":

După ce în urmă cu două luni, Consiliul Local Codlea a desfiinţat serviciul juridic al primăriei, în urma numeroaselor semnale de alarmă ridicate cu privire la felul în care se tratează reprezentarea intereselor codlenilor de către acest serviciu , culminând cu jenanta prestaţie din procesul intentat Ministerului Sănătăţii pentru redeschiderea spitalului (Şi procesul al doilea din 15 iunie pentru spital a fost amânat pentru 29 iunie...Juriştii Primăriei Codlea fac acţiunile anapoda şi perdante.), iată că se poate observa de ce s-a întâmplat acea mişcare: Pentru a o investi şefă la Poliţia Locală Codlea (fostă Comunitară) pe doamna Elena Szinatovici, tocmai fosta şefa a serviciului juridic desfiinţat.

Poliţia Locală Codlea este un serviciu aproape inexistent şi total ineficient pe plan public local, dar care are un buget de tocat de 12 miliarde în anul 2011. Cam cât jumătate din necesarul bugetului Spitalului Codlea. În repetate rânduri am arătat cât de jenant este inclusiv acest serviciu poliţienesc, în special datorită şefimii. Autorităţile locale ţin însă să demonstreze, în continuare, că oraşul- municipiu Codlea se află într-o derivă totală.

La ora actuală, din Primăria Codlea încă nu a "răsuflat" această decizie în mod oficial. Consilierii aleşi declară că nu cunosc această decizie. Zvonurile ( a se citi pregătirile) datează însă de ceva timp.


Vom vedea pe parcursul zilei ce vom mai afla...


15 comentarii:

  1. Nimic nu este imposibil,cand am auzit prima data zvonul asta am ras crezand ca e vorba de o bazaconie dar iata ca tragic-comicul e cat se poate de real. Nu pot sa cred!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. O persoana impertinenta, fara pic de bun simt :(( .Probabil ''omul potrivit la serviciul nimerit'', sau ''ce sa fac, doamne cu ea ???''La naiba ca numai de d'astia avem parte !!!Nu pot uita nesimtirea si impertinenta de care a dat dovada la sedinta in care si-a facut aparitia ZANA... Cum ii mangaia ea pe consilieri, cum a vorbit cu lumea din sala :(( BRRRRRR.
    Traim... si ne ocupam timpul !

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai daca politia locala este inexistenta asa cum ati afirmat domnule Albu nu era necesar schimbarea sefului? care este problema ca este femeie are pregatire si poate ca are alta mentalitate , deobicei femeile sint mai ferme decit barbatii si mai radicale in actiuni intii lasati omul sa vedeti ce poate si pe urma rideti s-au probabil asa ati fost obisnuit sa etichetati pe toata lumea!Marius

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu vedeti ca lumea este rasturnata cu susul in jos pai daca ministrul de interne este de meserie timplar ,ce va mai mira ca o nebuna este sef la politia locala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa speram ca este un mic artificiu de a scapa de actualul sef al politiei locale iar dupa un anumit timp se va pune un om ca lumea prin concurs asa tind sa cred si asa sper sa fie altfel e amuzant rau. Respectele mele Claudiu

    RăspundețiȘtergere
  6. " deobicei femeile sint mai ferme decit barbatii si mai radicale in actiuni intii lasati omul sa vedeti ce poate si pe urma rideti s-au probabil asa ati fost obisnuit sa etichetati pe toata lumea!Marius "

    Este foarte ferma domnule Marius. Militian in toata regula pentru ca s scapat la mustata de acuzatia ca ar fi batut o subalterna. A stat suspendata un an intreg si costat-o o jumatate de miliard avocatii. Postul asta cat a costato? Si cui ia dat bai?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu e nevoie sa dea bani,E NEPOATA PRIMARULUI :))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu era de aqjuns un trintor la politia locala care nu facea nimic acum a mai adus unul sa le fie de cap consilierilor ca fara aprobarea lor nu se face nimic .RUSIIIINEEEEE.

    RăspundețiȘtergere
  9. asa este la noi cu cit esti mai incompetent si mai smecher cu atit ai sanse de promovare pe fuctii ca lumea, daca iti vezi de treaba si cistigi un ban cinstit n-ai nici o sansa in viata !

    RăspundețiȘtergere
  10. nu cred ca renunta primarul la umilul sau servitor Neagu poate ca o pune pe Sinatovici pe functie de sef dar cu Neagu impreuna adica cind se plimba unul alalalt sa stea la servici si pe urma invers ce mai este de ris totul de la cap pina la coada.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iata inca o ilegalitate facuta pe fata de actuala conducere a pimariei Codlea nepoata primarului care trebuia sa plece din lipsa de profesionalism si gravele abateri pe care le-a facut este avansata pe post de sef Politie Locala cu toate ca nici testul psihologic nu-l are efectuat la zi la un medic de specialitate si nici o ora prestata pe aceasta functie de regim special.O sa urle televiziunile si o sa rida o tara intreaga!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. HA HA HA HA! cred ca am spus tot,bravo Erwine ca ne informezi tot ce se intimpla in satul lui Voda Popa si al consiliului local. Marcut.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru antivobitorii de pe blog: seful Politiei Loocale asa cum l-ati prezentat dumneavoastra domnilor ca si trintor sau umil servitor al primarului are totusi niste studii efectuate,pe un post important de conducere in armata Romana cu gradul de maior si stie ce inseamna sa ai acces la armament si munitie si a aplica regurile militare pe cind doamna Sinatovici este doar simpla jurista fara nici un grad superior ! Va multumesc cu stima .

    RăspundețiȘtergere
  14. Trintorul este cel mai respectat in stup,el fecundeaza matca fara el lumea albinelor nu ar exista si noi barbatii sintem un pic de trintori la capitolul procreere.Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  15. Am crezut ca este o gluma dar treaba este cit se poate de serioasa, adica s-a schimbat seful politiei locale oficial incepind cu data de 10 oct.afisul l-am vazut pe geamul de la sediul pol. locale pe cind ma duceam sa-mi iau drepturile de incalzire,

    RăspundețiȘtergere