joi, 20 octombrie 2011

Luni, 24 octombrie, se redeschide, în sfârşit, Spitalul Municipal Codlea !


Situaţia încordată din ultimele zile datorată tărăgănării redeschiderii Spitalului Codlea, culminată cu reintrarea în greva foamei a lui Erwin Albu şi intenţia sa declarată de a organiza noi proteste de stradă, s-a rezolvat astăzi cu un compromis: unitatea se va redeschide totuşi luni, 24 octombrie 2011.


Spitalul va intra din acea dată în contract cu CASJ Braşov ca unitate neclasificată, respectiv în curs de clasificare, până la eliberarea documentaţiei de clasificare din partea Ministerului Sănătăţii. Aceasta rezolvă pentru moment situaţia până acum incertă a cadrelor medicale, care sunt convocate la instituţia codleană pentru reluarea activităţii în prima zi a săptămânii viitoare.


"Astăzi, joi 20 octombrie, la CAS Braşov , s-a hotărât această soluţionare oarecum provizorie. Aşteptăm în continuare ca Ministerul Sănătăţii să elibereze cât mai curând actul de clasificare, pentru ca lucrurile să reintre pe făgaşul normal" (Erwin Albu).


Revenim cu detalii în decursul zilei de vineri, 21 octombrie.

Vedeţi aici Ştirea Codlea.TV din 19.10.2011:


Codlea.info

Un comentariu:

  1. Tu te-ai luptat pentru spital si altii si-au insusit meritele poate ca daca mai erai consilier domnii de la PDL nu ar fi avut tupeul sa-sipropuna reducere de impozite la urmatoarea sedinta!Gabi

    RăspundețiȘtergere