miercuri, 25 februarie 2009

PROIECT: Introducerea unui sistem de supraveghere video si a unei retele wireless in Municipiul Codlea

Punctul 7 la capitolul diverse pe ordinea de zi a sedintei CL din 23.02.2009

Erwin Albu

Consilier local

FORUMUL GERMAN CODLEA

Catre Consiliul Local Codlea,

INTRODUCEREA UNUI SISTEM DE SUPRAVEGHERE VIDEO

SI A UNEI RETELE WIRELESS IN MUNICIPIUL CODLEA

PROIECT E-CODLEA

Stimati Consilieri Locali,

Va supun atentiei un proiect de introducere a unui sistem de supraveghere video si a unei retele de comunicatii wireless la nivelul municipiului Codlea.

In special scolile au nevoie de protectie sporita, solutia propusa fiind cea mai adecvata pentru a garanta siguranta copiilor. Deasemenea, investitiile enorme in parcuri, amenajare urbana,mobilier stradal trebuie protejate, din pacate, impotriva vandalismului. Supravegherea video este o buna masura pentru locuri publice , asigurand protectia cetatenilor si a bunurilor publice.
Un sistem wireless municipal, este o solutie de telecomunicatii deosebit de ieftine si la indemana oricui, asigurand accesul la comunicatii de voce si prin internet de mare viteza fara cabluri, accesul la telecomunicatii devenind in ziua de astazi de necesitate majora alaturi de celelalte utilitati „clasice”: apa,canalizare,gaz, electricitate. Atat structurile administrative cat si platitorii de taxe vor putea beneficia in mod direct de servicii de telecomunicatii la preturi foarte mult reduse, fiabilitate maxima si de marirea gradului de siguranta al populatiei.

Acest proiect nu va presupune investitii din bugetul local, ci se bazeaza pe un parteneriat public-privat si pe atragerea de surse de finantare europene.

Prin prezenta va rog sa aveti in vedere sustinerea unui astfel de proiect deosebit de necesar si benefic .

Erwin Albu, consilier local.

18.02.2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu