vineri, 11 ianuarie 2013

Neregulile şi disfuncţionalităţile de la Poliţia Locală Codlea sunt acoperite în continuare de conducerea primăriei

În luna octombrie 2012 am putut asista cu toţii la o nouă răbufnire a disfuncţionalităţilor şi neregulilor cunoscute şi acceptate de către mai marii urbei de-a lungul anilor cu privire la conducerea Poliţiei Locale Codlea. Situaţia este arhicunoscută încă de ani buni, de la înfiinţarea Poliţiei Comunitare Codlea, transformată apoi în "Locală". Toţi şefii care s-au perindat pe acolo au fost susţinuţi politic, închizându-se ochii asupra tuturor derapajelor din această instituţie. În repetate rânduri am tras semnale de alarmă cu privire la "Neregulile de la Poliţia Comunitară Codlea" (clic aici).


Şefa Poliţiei Locale, doamna Szinatovici Elena, fosta şefă a departamentului juridic din Primăria Codlea, a fost acuzată în toamna anului trecut de câţiva agenţi de fals şi uz de fals în legătură cu pontajul fictiv al superiorilor poliţiştilor . Puteţi citi aici pe newsbv.ro despre aceasta:  Nereguli la Poliția locală Codlea.

Tam-tamul a ţinut câteva zile şi s-au promis... măsuri. Măsurile le vedem şi le simţim cu toţii, mai ales agenţii care au avut curajul să sesizeze (pentru a câta oară) nedreptăţile din această instituţie cu prea mulţi şefi: a venit iarna, s-a aşternut zăpada, şi peste oraş , şi peste povestea cu poliţişti locali.

Observând că viaţa merge înainte ca şi pe vremea primarului Puiu Popa, am adresat Primăriei Codlea , sub a cărei ochi îngăduitori se întâmplă toate acestea în această instituţie subordonată, următoarele întrebări:


Aşadar, care mai este treaba cu Poliţia Locală, stimaţi aleşi locali? Nu vi se pare că din nou puneţi "batista pe ţambal"?

Promit să vă mai deranjez şi pe această temă.




2 comentarii:

  1. Pai cum poate actualul primar sa se atinga de d-na "colonel"Szinatovici cind este coleg de partid cu sotul acesteia
    la noi incompetenta abuzurile si prostia ocupa loc de frunte.

    RăspundețiȘtergere