miercuri, 16 ianuarie 2013

A minţit primarul Cătălin Muntean din Codlea ? DOVADA că Ministerul Agriculturii nu are miniştri secretari de stat....

După cum s-a dovedit, plecarea la Bucureşti pe o funcţie în guvern (sau pe lângă guvern, mai degrabă) a primarului Cătălin Muntean din Codlea a fost doar o cacealma, o strategie de imagine pusă la cale împreună cu cei de la Codlea Info. Iată cum minciuna are însă picioare şi mai scurte şi cei care vor să o vadă, pricep repede.

"Codlea încotro?" se lamentau la finele anului trecut cei din aparatul de propagandă al primarului, dându-i apoi acestuia posibilitatea, într-o punere în scenă penibilă şi presărată cu greşeli, să declare că se va "sacrifica" pentru Codlea.
Citiţi: - Cacealmaua ieftină a primarului Cătălin Muntean cu privire la plecarea sa, chipurile pe o "funcţie importantă" la Bucureşti, a luat sfârşit înainte de termen !

În ieşirile publice şi în lamentările propagandiştilor, Cătălin Muntean ne explica că este aşteptat la Bucureşti, neapărat ca MINISTRU SECRETAR DE STAT. Crezând că toată lumea poate fi dusă de nas, primarul codlean nici măcar nu a aflat că Ministerul Agriculturii nu are secretari de stat cu rang de ministru! Dar din fudulie, ce nu-i este dat românului să zică din gură, mai ales dacă nu dă doi bani pe auditoriu? Şi ce bine a prins la public că ar fi ajuns ministru în guvern, dar se sacrifică pentru Codlea în schimb!

Iată DOVADA că la Ministerul Agriculturii nu există MINIŞTRI SECRETARI DE STAT :

Priviţi şi lista cu cei 3 secretari de stat (fără absolut niciun rang de ministru) din cadrul Ministerului, şi urmăriţi cât de bogat este CV-ul lor (daţi clic pe nume), câte cărţi au citit şi câte limbi străine cunosc, în comparaţie cu cel al unui om de afaceri de succes din Codlea, care şi-a achiziţionat locul de primar în 2012:

Secretari de Stat Ministerul Agriculturii:

Iată cele declarate de primarul Cătălin Muntean şi orchestrate de Codlea Info:


Câte dovezi le vor mai trebui cetăţenilor să deschidă ochii când votează şi când se lasă reprezentaţi de orişicine ? Oare cât ne vor mai crede politicienii nişte simple mase de manevră?

Dacă cineva minte în astfel de lucruri mici, ce face în cele importante? Şi suntem abia la început de mandat, obţinut cum ştim că a fost obţinut...2 comentarii:

  1. BRAVO!!! Asa e cand adevarul este descoperit.

    "Şi judecata aceasta stă în faptul că, odată venită Lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele." - Ioan 3,19

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite asa ia prostit pe toti si cu campania lui

    RăspundețiȘtergere