luni, 28 ianuarie 2013

Astăzi aflăm dacă avem un Consiliu Local molâu şi îngenuncheat de pohtele primarului din Codlea

Că primarul penelist din Codlea, Cătălin Muntean, îşi face toate pohtele deja prin municipiul nostru alături de rubedenii şi apropiaţi, periat şi coafat cu fiecare ocazie de maşina de propagandă, deja am arătat-o în nenumărate ocazii. 

Văzând servilismul consilierilor, edilul Cătălin Muntean impune acum desfiinţarea unui post în directa subordonare a Consiliului Local pentru ca aleşii , în activitatea lor (dacă or avea aşa ceva...), să apeleze exclusiv la oamenii săi din primărie, preluaţi şi reşapaţi de la fostul primar pedelist Alexandru Popa, ale cărui matrapazlâcuri le acoperă cu sârguinţă.

Astăzi, 28 ianuarie 2013, se va asigura la şedinţa lunară de consiliu local care începe la ora 16:00 că acest for deliberativ al oraşului va fi sub papucul lui, ca la firma proprie , prin desfiinţarea unui post esenţial pentru organizarea şi desfăşurarea activităţii independente a consilierilor: postul de consilier juridic al Aparatului Propriu al Consiliului Local. În timp ce va propune desfiinţarea acestui post, nu va mişca un fir de păr  şefimii din primărie cu care acoperă foarte bine moştenirea de ilegalităţi din vechiul mandat.
Prin desfiinţarea acestui post care până acum nu dădea socoteală deloc primarului, ci doar consilierilor, primarul care şi-a cumpărat funcţia în vara anului 2012 cu largul concurs al instituţiilor statului care au închis ochii la pomenile sale electorale, Cătălin Muntean, va avea controlul total asupra activităţii aleşilor locali.

Citiţi aici

Primarul din Codlea pune Consiliul Local cu totul cu botul pe labe


Iată că ceea ce nici măcar Alexandru Puiu Popa nu a visat vreodată, anume controlul total asupra factorilor decizionali din oraş, încearcă să ducă la îndeplinire liberalul Cătălin Muntean.

Vom vedea în următoarele ore din ce aluat sunt făcuţi aceşti consilieri locali codleni şi dacă se află la cheremul primarului, acesta trecând deja la binecunoscutele presiuni şi chiar ameninţări asupra celor care s-au gândit să nu-i facă pohta. 

Tare mi-e însă că din nou se va demonstra că avem de a face cu un consiliu local mai molâu şi mai servil ca niciodată, care mai de frică sau mai din interese exclusiv personale, o să-i facă din nou pe plac primarului, ca acesta să poată să îşi continue afacerile nestingherit. 




Primaru' (stânga) şi consilieru' (dreapta sau cealaltă stângă) din Codlea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu