joi, 16 aprilie 2009

Dumnezeu nu apare la ştiri !!!

(Te rog nu mă judeca înainte de a citi cu atenţie )

Trupa rock "Vama" /Tudor Chirilă (de la fosta Vama Veche) are o melodie  despre Dumnezeu şi noi. Mesajul este foarte bun, clipul foarte bun, te pune pe gânduri, şi mai mult, aduce discuţia despre Dumnezeu in rândul tinerilor. Amintiţi-vă că Tudor Chrilă se adresează în primul rând "tineretului rebel"....băutura şi bani, sex şi înjurături....spiritul Vama Veche...hulit sau apreciat de mulţi tineri şi mai puţin tineri....deci faptul că el pune astfel problema este o mare minune în sine ... Aici clic pe explicaţia lui Tudor Chirilă despre cântecul lui.

Pe mine unul m-a marcat, sunt încântat de apariţia aceasta, faptul că Dumnezeu este un subiect care merită dezbătut măcar, dacă nu şi acceptat. Mesajul acestei melodii este despre cât de mult ne-am îndepărtat noi oamenii de Dumnezeu !

Nu fii habotnic sau religios, nu fii tradiţionalist sau bisericos, nu fii stereotipic sau fals. Să mă ierte cei care consideră o astfel de abordare o blasfemie. Eu consider blasfemia de fapt toată purtarea făţarnică de tip religios, mersul la biserică urmat de cearta cu vecinii, înjurăturile de după aprinsul lumânărilor. 

 Stai şi gândeşte-te o clipă.... şi scrie-mi părerea ta.


Dumnezeu nu apare la Stiri
Dumnezeu nu omoara Delfini
Dumnezeu n-are Vis Nuclear
Dumnezeu nu topeste Ghetari
Dumnezeu n-a votat in Senat
Dumnezeu n-a luptat in Irak
Prea ocupati cu distrugerea lumii oamenii sunt
Pe Dumnezeu nu-l ia nimeni in seama aici pe Pamant
Ref:Dumnezeu ne-a lasat...
Ne-a lasat sa ne facem de cap
Pe Iisus l-au facut Superstar
Pe Dumnezeu l-au tiparit pe dolar
Religia e marketing de razboi
Oamenii-si fac cruce dar privesc in gol
Ref:Dumnezeu ne-a lasat...
Ne-a lasat sa ne facem de cap
Fara Credinta corabia Umana rataceste prin spatiu se apropie furtuna,
Se-ntuneca lumea
Totul se vinde se cumpara totul banii sunt calea adevarul si viata Isus nu mai vine....
Dumnezeu se mai uita o data spre lume nu e nimeni sa vada ca-ntinde o mana nu e nimeni s-auda ca soapta iubirii El ïnca ne-o spune?
Dumnezeu ne-a lasat...
Ne-a lasat sa ne facem de cap

3 comentarii:

  1. Salut,
    Nu stiam de melodie si de clip dar sa stii ca tudor are mare dreptate... chiar reflecta ceea ce se intampla cu lumea si cu atitudinea ei fata de religie si fata de credinta in Dumnezeu. Ma bucura faptul ca inca mai exista cineva care ar vrea sa readuca lumea pe calea cea buna, dar nu stiu in ce masura acesta(tudor) reuseste acest lucru deoarece cine aude de rock face legatura cu tot ce e mai urat si mai dezgustator... eee ... uite ca mai sunt si trupe de rock care fac ceva bun. Sincer eu ii sustin si voi spune la multa lume despre ceea ce au realizat ei...

    RăspundețiȘtergere
  2. e frumos alaturi de dumnezeu cintecul are rostul lui dar si viata cine poate iubi rocul nu insemneaza numai lucru urit viata dragoste. sex , iubire toate dat de dumnezeu ,viata e frumoasa la aia cine poate pretui a trai a iubi VIATA MERITA TRAIT SI TOTDEUNA EXISTA O SANSA DE A trai si rocul mie mi place si nu gasesc dezgustator de loc

    RăspundețiȘtergere