marți, 3 martie 2009

Transilvania Expres: "Va fi demis şi actualul şef al Poliţiei Comunitare?"

În urma acţiunii mele (sinucigaşe am auzit) de a cere public în şedinţa CL din februarie demiterea şefului interimar al instituţiei respective a apărut urmatorul articol în ziarul Transilvania Expres:
"In sedinta ordinara Consiliului Local din data de 23 februarie, consilierul local Erwin Albu a solicitat demiterea sefului interimar al Politiei Comunitare (PC), Sandu Neagu si efectuarea unui audit intern financiar-contabil si de management. Potrivit afirmatiei consilierului local, institutia condusa de Neagu "se zbate intr-un dezastru". Seful Politiei Comunitare considera ca solicitarea de demitere inaintata de Erwin Albu este nefondata. "Pentru a fi eliberat din functie, trebuie efectuat un audit, iar in urma rezultatelor acestuia, primarul poate emite o decizie in acest sens. Eu am sprijinul Consiliului Local, iar in timpul sedintei din 23 februarie, Albu si-a prezentat solicitarea, apoi s-a trecut repede la urmatorul punct", a mai spus seful PC. Pe de alta parte, Neagu a afirmat ca, in cazul efectuarii unui audit, dupa finalizarea acestuia, se gandeste sa il dea in judecata pe Albu, pentru ca prin actiunile sale ii afecteaza imaginea." (Radu COLTEA)

Domnilor consilieri locali, 
şeful acesta (pensionar cu acte în regulă şi fost aghiotant al fostului şef Drăgan Stan) are sprijinul dvs. cum declară el !?

2 comentarii:

  1. nici politia comunitare nici politia locala codlea nu face datorie de ce toti ari trebui scimbat

    RăspundețiȘtergere
  2. nu vezi doamne multe ori nici unu pe strada comunitar mai rataceste cindva dar politist de loc oare ce face totii gramada ce e de haina veche intra in pesajsta comunitari si nu zic nimic ari lipsi din centru serios

    RăspundețiȘtergere