sâmbătă, 7 martie 2009

Biserica "Emanuel" din Codlea are nevoie de susţinere financiară

În fiecare an, Consiliul Local Codlea acordă susţinere financiară diverselor biserici codlene. Anul trecut, Parohiei Ortodoxe nr.1 a preotului Ion Cioacă i s-a alocat suma de 30.000 de lei pentru reparaţiile capitale la clădire, fiind un ajutor necesar pentru cea mai veche biserica ortodoxă codleană. Părintele Cioacă va avea în continuare tot sprijinul meu personal, mai ales în activităţile ecumenice de interes local la care participă, pentru care îl felicit din toată inima.

Biserica penticostală "Emanuel" de pe strada Laterală solicită anul acesta sprijin pentru izolarea termică a clădirii. Dacă în fiecare an am reuşi să rezolvăm concentrat măcar o nevoie capitală a câte unei biserici, consider că vom folosi banul public în cel mai chibzuit mod. De aceea, ca şi anul trecut, propunerea mea către CL Codlea este de a renunţa la modalitatea folosită până anul trecut de a împărţi nişte sume mici, cu care nu se poate face mare lcuru, către mai multe biserici (ca, într-un fel, scuzaţi-mă, "toată lumea să fie mulţumită") şi de a ne concentra pe câte un proiect capital anual. 
Din aceste considerente, anul acesta susţin finanţarea proiectului de izolare termică a bisericii "Emanuel" în sensul drămuirii cât mai bune a cheltuielilor publice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu