miercuri, 30 aprilie 2014

După modelul Galli Gallo - Peneș Curcanul, și Primăria Codlea se înglodează în datorii. Altă minciună a primarului Cătălin Muntean.

BZB: Primăria Codlea vrea să construiască un bazin de înot ultramodern, pe datorie

Iată că am apucat și astfel de vremuri sumbre, când aleșii locali fără discernământ din Codlea au hotarât că e bine sa ia un credit pe 10 ani pe spinarea locuitorilor. Și nu unul mic, ci unul baban, de 4 milioane de Euro pentru construcția unui proiect sortit eșecului din perspective economice: deși avem pe plan local un ștrand recunoscut dar mai tot timpul gol și care necesită investiții, deși s-au scurs 700.000 de Euro fonduri locale pentru reasfaltarea drumului către acesta, primarul Cătălin Muntean vrea să construiască pe datorie babană pe 10 ani, un obiectiv pe care nu știe nimeni cum îl va întreține comunitatea noastră.  Bașca minciuna electorală a primarului anti-codlean că un astfel de obiectiv se va finanța din fonduri europene.
Ca de obicei, proiectul de hotărâre de luare a creditului a fost introdus mi-șe-leș-te chiar la începutul ședinței Consiliului Local din decembrie fără să respecte demersul legal.
Vedeți aici VIDEO de la ședință (Dacă suntem atenți, vedem cum doamnele din Primărie se bâlbâie să îngâne o justificare frivolă a urgenței, iar votul trece numărându-se DOAR voturile pro, deși ar mai trebui să se numere și voturile ÎMPOTRIVĂ și eventual abținerile, pentru consemnare. Dar la Codlea,ca la nimeni!):

Din 19 consilieri locali, doar cei 5 ai PDL-ului și Robert Stama de la PSD nu au votat pentru.

Nu este rea în sine construcția obiectivului. Dar nu din fonduri locale și nu din credite pe care le vom plăti cu vârf și îndesat când primarul va fi fugit deja peste mări și țări lăsând Codlea și firmele sale în urmă cu zeci de milioane de euro datorii!! Și nu fără un plan de afaceri clar.
Fără a întreba populația dacă dorește să își înglodeze orașul în datorii, care vor duce  la creșterea impozitelor locale, fără a expune cine, cum, cu ce fonduri va întreține... apa din bazine, primarul uită că a promis că va atrage fonduri europene pentru asta și își pune consilierii aserviți să-i voteze visurile megalomane pe credit într-un oraș care are alte priorități.

Codleni, căscați bine ochii la ce aleși locali avem!

Citește și:
vineri, 28 iunie 2013

Un om rupt ani de zile de comunitate a ajuns să conducă Codlea. De ce vă miră că nu are o viziune bună?

joi, 27 iunie 2013

VIDEO: Am fost la ședința de Consiliu Local din luna iunie. Le-am bătut obrazul gros consilierilor referitor la priorităţile greşite de cheltuire a banului public.

Un comentariu:

  1. te mai mira ceva? .... pe mine nu ma mai mira nimic ,in santierul Codlea , cu sute de lucrari inutile si neterminate...cu o canalizare si mai defectuasa a celebrei comune..codlea....... pana si Branul ...... locul de bastina al orbului primar....nu inteleg de ce mereu s-a laudat cu masa... dar cu bunica lui braneanca madam Rapea nu? sau ii era frica ca se povesteste si de restul familiei ,de unchiul alcoolic decedat in spitalu de boli nervoase ...doar genomul se mosteneste si la a X-a generatie........... oricum codlenii nu au coloana vertebrala ...si sufera ...iar gasca de langa cocalar e mai parvenita si mai limbista ca oricand ... aduc laude la prost primesc pomana ..din bugetul orasului ...ca in povestea cu hainele cele frumoase ale imparatului..... poate sa umble si in pielea goala, lingaii ii spun ca hainele lui sunt cele mai frumoase.....

    RăspundețiȘtergere