joi, 11 august 2011

Reîncepem lupta contra firmei care administrează parcările. Autorităţile codlene au "uitat" să se ocupe de Hi Speed Recovery.

La Braşov, firma de ridicări este acuzată de fapte grave de corupţie (vezi aici:Procurorii verifică afacerea ridicărilor auto de la RAT Braşov ). Declar public că acuzaţiile aduse acolo se pot regăsi cu uşurinţă şi în cazul scandalului afacerii parcărilor din Codlea, doar că la noi nimeni nu a luat măsuri.

Deşi în urma protestelor de stradă de la începutul anului 2011 contra abuzurilor firmei de ridicări de maşini şi administrare a parcărilor, autorităţile codlene s-au scremut oareşicum să ia măsuri, firma Hi Speed Recovery din Botoşani continuă să sfideze cetăţenii şi legea, chiar dacă a fost nevoită să îşi restrângă drastic activitatea, acum operând doar în zona centrală taxarea unor parcări.


Foto: Erwin Albu -Protest împotriva semnelor de circulaţie amplasate ilegal , decembrie 2010

Sub presiunea protestatarilor, Consiliul Local Codlea a depus plângere penală împotriva primarului şi a celorlalţi semnatari ai contractului fraudulos (vezi aici ), caz unic în ţară. Aceasta se întâmplă în luna ianuarie 2011. De atunci, organele de anchetă nu au schiţat niciun gest public.

Se doreşte să tac.
Personal am fost ameninţat de nenumărate ori de către reprezentanţii firmei de ridicări , precum şi de "prietenii" acesteia din Codlea, ba chiar mi s-au făcut şi câteva dosare penale. Am fost chiar acuzat şi cercetat ca suspect principal că aş fi incendiat limuzina de lux al patronului botoşănean, deşi mă aflam în străinătate în acea perioadă în care s-a petrecut evenimentul respectiv. Hărţuială...
Am crezut însă că se va face lumină în acest scandal al parcărilor. Am aşteptat degeaba.

Voi reveni cu noi date despre această afacere ilegală a parcărilor în zilele următoare. Reîncepem lupta !


Citeşte şi:
Aici toate postările despre acest subiect pe blog (clic aici)


Vezi şi :

Ce s-a rezolvat după cele două acţiuni fără precedent de protest civilizat în Codlea?

"Domnu' Isus, hai jos" - poliţist către Erwin Albu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu