luni, 15 decembrie 2008

POL.COMUNITARA: Seful serviciului si-a cerut transferul, dar dezastrul continua

Seful Serviciului Public de Politie Comunitara Codlea si-a cerut la inceputul lunii trecute transferul catre ... neinfintata (am scris corect) Politie Comunitara Halchiu. Primarul nostru i l-a aprobat foarte rapid. Va reamintesc, ca in lunile trecute am facut parte dintr-o comisie organizata din consilieri locali, care a gasit grave nereguli in activitatea si in conducerea serviciului. Culmea este ca, in perioada care a urmat cererii si aprobarii transferului, domnul Stan Dragan a conceput, semnat si trimis acte oficiale in numele institutiei din care tocmai se ceruse transferat. Se poate asa ceva? Parca in mod legal nu. Fostul adjunct este actualul sef interimar, si are intreaga responsabilitate despre ceea ce se intampla si a participat la dezastrul din politia comunitara codleana. Astazi, in sedinta ordinara a Consiliului Local voi avea urmatoarele intrebari referitoare la Politia Comunitara Codlea:
1. In ce calitate semneaza si trimite un fost angajat (respectiv fostul sef, dl.Dragan) acte oficiale in numele institutiei? A se trage la raspundere actualul sef interimar, dl.Neagu, care poarta intreaga responsabilitate.
2. Cate persoane sunt in continuare active in birouri si greveaza bugetul local prin aceasta, desi au fost angajate ca agenti si ar trebui sa desfasoare munca de teren, pentru paza si siguranta cetatenilor, respectiv, cati agenti patruleaza efectiv la ora actuala in Codlea?
3. Cand se demareaza auditul extern care sa controleze activitatea financiara si operationala a institutiei pana in prezent, pentru a trage la raspundere fostii si actualii sefi ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu