duminică, 22 aprilie 2012

Semnează AICI lista de susţinători pentru candidatura mea ! Alătură-te echipei de voluntari !

Pentru candidatura la funcţia de primar al Municipiului Codlea sunt necesare 1000 de semnături din partea cetăţenilor. Printează şi semnează AICI lista susţinătorilor ! 
Data limită dorită pentru depunerea candidaturii : 27 aprilie (cea legală este 1 mai) .
Lista cu semnături în original va putea fi lăsată la corturile care vor fi amplasate în oraş începând de luni, 23.04. Sau contactatează-mă direct pentru a stabili modul de preluare.
ATENŢIE: Fiecare cetăţean poate să semneze pentru un singur candidat la respectiva funcţie (Legea 67/2004, art.45 alin.3). Dacă se semnează pe mai multe liste, şi pentru alt/alţi candidaţi pentru aceeaşi funcţie, semnăturile vor fi anulate.

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI!
Dacă vrei să te implici în campanie în orice fel, contactează-mă! 

Poţi ajuta la următoarele:

  • Strângerea de semnături - data limită propusă:27 aprilie, data limită legală: 1 mai.
  • Împărţire materiale electorale (fluturaşi,etc).
  • Amplasare afişe.
  • Diverse organizări de activităţi.


"Voi lupta pentru Codlea, oriunde, cât şi cum trebuie.
Pot, ştiu şi vreau să fiu un primar foarte bun!"

Un comentariu:

  1. Nu stiu ce sa mai creada saraci oamenii,promisiuni inainte de alegeri si se da uitarii toate promisiuniile dupa alegerii ncand se vad alesi,asa ca daca a ajuns CODLEA sa ramana fara spital unde vreti sa ajungeti?Mi-ar placea sa revin cu drag acasa din strainatate si sa traiesc un trai nu ca aici unde sunt dar macar pe jumatate...si mai ales alaturi de familie pt ca nu este usor dar nu avem ce face.....sper ca in timp totul sa revina la normal si in tara noastra si sa ne mandrim cu ea....Mihaela....

    RăspundețiȘtergere