joi, 12 aprilie 2012

Focare de infecţie marca Peneş la Codlea. Investiţie europeană de milioane de euro, metehne româneşti.

Cu mare părere de rău trebuie să public următorul material:

Cu mare fast şi pe bani mulţi ni se prezintă în ultima vreme pe toate canalele media o mare investiţie la Codlea în creşterea de curcani şi lansare unui brand naţional "Peneş Curcanul". Aspectele electorale din spatele acestei campanii de imagine sunt clare pentru oricine, dar despre afacerea propriu-zisă este clar că trebuie privită cu respect şi cu bucurie, căci se întâmplă la Codlea.
Din păcate, investiţiile de milioane de euro din fonduri europene şi subvenţiile generoase primite din banii publici româneşti par a nu fi de ajuns pentru ca metehnele locale şi anume focarele de infecţie şi mirosul pestilenţial care se propagă prin Codlea să fie înlăturate. 
Pozele de mai jos sunt edificatoare cu privire la respectul cu care este tratat oraşul nostru şi la pericolele la care suntem expuşi noi, cetăţenii. A se vedea cum se scurge în spatele maşinii lichidul din resturile de animale care stau în bătaia liberă a vântului. Aceste maşini fac astfel de transporturi de multe ori pe zi între firma Peneş şi Protan.

Respect pentru marca şi afacerea privată, ruşine pentru cum este tratată Codlea şi legislaţia în domeniu. Şi asta este, din nefericire, la ordinea zilei...






Mai multe poze, AICI.

6 comentarii:

  1. Era bine de prins o poza exact cand se scurgea sangele din ele. Este bine de urmarit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Treaba este ca Penes plateste ca animalele moarte sa le ia Protanul dar daca acesta nu are mijloace de transport speciale din care sa nu curga si sa fie ermetice nu este vina lui Penes!cu respect.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acelasi lucru se intampla si cu camioanele de gunoi - sunt un pericol public, focar de infectie. Toata zeama se scurge din ele pe strazile din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  4. offtopic : nu e pestilențial ?

    RăspundețiȘtergere