miercuri, 21 martie 2012

Facem echipă pentru Primăria Codlea? Am nevoie de sfatul şi sprijinul dumneavoastră!

Am nevoie de părerea, sfatul şi, bineînţeles, sprijinul dumneavoastră pentru a lua o decizie cu privire la o eventuală candidatură la funcţia de Primar al Municipiului Codlea în 2012. Iau în calcul doar o postură de candidat independent.

De ce fac acest demers? 
Pentru că m-am obişnuit să fiu transparent şi pentru că este foarte important ca primar să ai cetăţenii de partea ta. Candidatura nu trebuie să fie doar o dorinţă personală, ci trebuie să fie girată de susţinerea cetăţenilor.
S-a discutat foarte mult despre candidatura mea sau despre ideea că aş putea fi un candidat eligibil, fără ca eu să mă fi exprimat public despre intenţia de a fi ales primar. Observând toată dezbaterea, consider că este momentul oportun să discutăm despre aceasta.

Ce mă recomandă?
Permiteţi-mi un răspuns simplu:
Pasiunea, implicarea, activitatea. 
Vă rog să vizualizaţi în întregime acest blog, pe care îl scriu din 2008, pentru a-mi urmări o parte a activităţii publice. Urmăriţi postările mai vechi şi întreaga arhivă (în coloana din partea dreaptă).

De ce candidat independent?
Primarul este reprezentantul întregului oraş. Al tuturor! Cunoscând în detaliu ce înseamnă jocul de culise al partidelor în România, cred cu tărie că primarul trebuie să fie independent de interesele limitate ale unui grup restrâns. Un primar independent poate (are libertatea) să accepte şi să pună în practică orice idee bună venită din partea oricui, indiferent de coloratura politică a emitentului. Din păcate, vedem că un primar  afiliat politic nu va pune niciodată în practică o idee bună a celorlalte partide, doar pentru că nu este ideea partidului său. Aceasta este o practică reală foarte păguboasă la adresa comunităţii.
Mai mult, partidele din ultimii 22 de ani au dezamăgit mult prea mult spre a mă putea regăsi într-unul dintre ele.
Un primar independent poate şi trebuie să colaboreze cu toţi aleşii locali şi cu toate forţele politice în interesul comunităţii, fără a fi nevoit să intre în jocul de contre politice păguboase.

(Ca să fiu mult mai  clar, având exemplele judeţene de moment, un primar independent va putea să colaboreze, în interesul comunităţii, atât cu domnul Căncescu, cât şi cu domnul Scripcaru, fără a intra în veşnica şi păguboasa dispută politică.)


Facem echipă?
Cum partidele consacrate şi instituţiile publice din Codlea nu mă simpatizează prea mult, pentru că de prea multe ori am avut o atitudine critică şi am făcut dezvăluiri foarte deranjante la adresa lor, însă bazat pe date reale , nu voi căuta susţinerea în rândul acestora. Sunt însă dispus să colaborez punctual cu oricine doreşte să mă sprijine şi va face treabă în interesul comunităţii.
Consider că un primar trebuie să aibă în primul rând o legătură reală cu comunitatea şi susţinerea concetăţenilor săi. Simţim pe propria piele ce se întâmplă când primarul nu are nicio legătură cu comunitatea, şi mai mult, când e la cheremul partidului din care face parte.


Dacă doriţi să mă sprijiniţi direct sau să mă sfătuiţi, vă rog să  comentaţi pe blog sau pe facebook sau să mă contactaţi direct. Am nevoie de sprijinul dumneavoastră!
(Îmi cer scuze faţă de cei cărora nu am reuşit până în prezent să le răspund la mesajele directe. Vă rog insistaţi :)! Mulţumesc de înţelegere.)

16 comentarii:

 1. Esti singurul care a facut ceva vizibil pentru Codlea!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma rog pentru dumneavoastră, domnul Erwin. Dumnezeu sa va binecuvinteze! Codlea are nevoie un primar ca tine; mergeți înainte. Va doresc suces!

  RăspundețiȘtergere
 3. scurt si cuprinzator, fara propaganda prea mare....de semnaturi...ai votul meu!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu cred ca meritati sa fiti primar sunteti singura persoana care a facut ceva ptr CODLEA .

  RăspundețiȘtergere
 5. Sper sa nu ne dezamgesti ca ceilalti

  RăspundețiȘtergere
 6. Am văzut ce ai făcut pentru Codlea, încă de când campania electorală era departe. Ești omul de care acest oraș are nevoie. Ai apărat pădurile și spitalul cum nimeni altul nu a făcut-o, ești alături de oameni în orice cauză bună. Nu îți urez ție, ci Codlei, să aibă șansa unui primar ca tine! Cu respect, Claudiu.

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu zic ca vom castiga Erwin ! <> Cetatenii Codlei vor castiga !

  Un codlean .

  RăspundețiȘtergere
 8. Eu zic ca vom castiga Erwin ! <> Cetatenii Codlei vor castiga !

  Un codlean .

  RăspundețiȘtergere
 9. Eu zic ca vom castiga Erwin ! <> Cetatenii Codlei vor castiga !

  Un codlean .

  RăspundețiȘtergere
 10. Chiar te rog sa candidezi. Ai tot sprijinul meu doar cu o singura conditie: sa nu cumva sa te lasi influentat de nici unul din partidele politice existente azi daca vei deveni primar. Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sper sa ajungi acolo unde meriti.

  RăspundețiȘtergere
 11. Erwin, te sustin cu toata familia si din toata inima si sper sa nu ne dezamagesti ca si actualul zis primar,care este numai cu afacerile si numele primar,din toti cu cei ce vorbesc zilnic si nu sunt putini, ai cele mai mari sanse si eu zic ca vom reusi cu tine primar sa mai avansam si noi ca oras,sa ne traiesti d-nule PRIMAR.

  RăspundețiȘtergere
 12. Care este principalul obiectiv pe care vrei sa il realizezi ca primar ?

  RăspundețiȘtergere
 13. Ai toata sustinerea mea...

  RăspundețiȘtergere
 14. Aveti toata sustinerea noastra.Te sustinem cu toata familia.

  RăspundețiȘtergere
 15. Te sustinem cu cea mai mare placere si nu cred ca este doar parerea familiei mele si cred ca este parerea locuitorilor di codlea mult noroc si tineo tot asa.

  RăspundețiȘtergere
 16. Ai tot sprijinul meu! Evident si votul meu, si nu numai! Mult succes..eu am vorbit cu destula lume, nu stiu ce spun sondajele, insa se vede clar ca lumea te prefera (si) pentru toata activitatea ta de pana acum, spiritul si simtul civic de care ai dat dovada, ai fost singurul care s-a luptat cu primarul si CL pentru spital, parcari,defrisari aiurea, gropi in pavelele abia puse, etc.
  Multa bafta si Doamne ajuta! Nu cred ca va fi altfel, dar daca va fi, codlenii oricum nu vor uita. Multumim pentru tot ce ai facut pentru Codlea.
  Lucia Aldescu.

  RăspundețiȘtergere