miercuri, 24 august 2011

VIDEO- Bătaie de joc la o "reparaţie" pe DN1 în Codlea: o conductă spartă legată cu sârmă şi cauciuc la 2 metri adâncime.

Codlea, DN1, anul de graţie 2011. De ceva vreme pe şoseaua naţională se observă cum apa iese de sub asfalt. Ziua de 23 august 2011 urma să fie ziua "rezolvării" problemei. S-a trecut la săpături de mare amploare, răscolindu-se o bucată mare de şosea, circulaţia fiind deviată. Dar...

Ceea ce ştiam şi auzisem de la mulţi codleni că este o practică uzuală la "cei de la apă" , adică pompoasele "Servicii de Gospodărire Măgura Codlea", s-a dovedit a fi realitatea crudă şi banală, şi anume săpatul în asfalt (de multe ori proaspăt aplicat) şi legarea conductelor picurânde cu manşoane din cauciuc de camere de bicicletă cu veşnica sârmă "că merge şi aşa" şi "n-ai cum altfel" pentru că "aşa am tot făcut" , cum mi s-a tot explicat la faţa locului de către cei responsabili.





Foarte periculos, dar nu deranja pe absolut nimeni, a fost momentul în care muncitorii trebăluiau în "scorbura" de sub asfalt deloc consolidată, iar deasupra trona excavatarul. Noroc că asfaltul nu s-a prăbuşit peste muncitorii "iscusiţi". Vedeţi aici:

Se poate vedea foarte bine în filmarea de mai jos cum excavatorul se află deasupra capetelor muncitorilor....




Vedeţi şi nu vă mai cruciţi:


Domnul primar lipseşte din nou săptămâna aceasta. Nimeni nu ştie sau nu vrea să spună de ce. Alţii "nu se bagă". Eu mi-am făcut noi duşmani printre cei pe care i-am filmat. Să fie sănătoşi!

Ce rămâne de făcut? Voi depune azi reclamaţii peste tot şi "apoi om mai vedea"....e trist....

5 comentarii:

  1. Dupa ce ca nu stiu sa muncesca mai au si gura mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. De rasul lumii:sa scoti apa din canal cu bidonul de coca cola si galeata,si sa astupi gaurile din conducte cu camera de bicicleta si o bucata de sarma.Ca pe timpul stramosilor.RUSINEEEEEEEEEEEEEEE.

    RăspundețiȘtergere
  3. paiiiiiii...:)) romanii repara si trenutile cu sarma :)))dapoi o conducta:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. .RUSINEEEEEEEEEEEEEEE. albu erwin !!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. asta trebuie sa fie tehnologie germana :)))

    RăspundețiȘtergere