vineri, 12 august 2011

Codlea, oraş înfrăţit ... cu firma de ridicări Hi Speed Recovery

Like? De fapt îmi displace total înfrăţirea Codlei cu Hi Speed Recovery. Dar autorităţile (TOATE) se bat pe burtă cu ei...

Probabil, văzând că autorităţile abilitate s-au "împotmolit" din nou în rezolvarea abuzurilor, trebuie să ne gândim serios să ieşim din nou în stradă, dar poate că mai fermi de data asta.


7 comentarii:

  1. Valul de proteste importiva abuzurilor legate de parcarile din oras si cu iesirea in strada a multor cetateni ai Codlei a avut la baza implicarea mai multor persoane,nu numai a lui Erwin Albu,implicit si la celelalte proteste, ca de exemplu SPITALUL din Codlea unde aceste persoane si-au adus aportul considerabil la bunele rezultate ale acestor actiuni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Extraordinar comentariul dumneavostră, stimate anonim!
    Şi eu cred că au fost mai mulţi oameni la proteste, nu doar eu şi cu mine, multiplicat. Excelent spirit de observaţie, bravo. O să faceţi carieră!

    RăspundețiȘtergere
  3. da, si toti ati organizat proteste similare, toti ati fost amendati, toti ati luptat in revolutie...
    ati avut cumva toti portavoce? :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. codlea are nevoie de mai multe persoane ca tine E rwinsi ca noi care ieisim atunci cand e nevoie.... dar nu te supara pe anonimi, sunt destui dupa colt si asteapata schimabrea:)))..o zi buna cristina

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa razboi multi viteji sunt.Daca Erwin nu scotea lumea in strada,daca nu mergea ca reprezentant la toate sedintele de consiliu si nu batea la toate usiile statului ce se obtinea? NIMIC.Pacat ca s-a ales doar cu amenzi si cu dosare penale, acum cetatenii ar trebui sa-l sustina,caci datorita lui se va deschide spitalul,firma de ridicari masini si-a restrans activitatea iar faimosii nostri consilieri in frunte cu primarul au lasat-o mai moale.RUSINE CELOR ALESI. ERWIN FELICITARI.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca nu era Erwin...trebuia inventat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Erwin este scanteia. E bine ca se aduna si altii langa el, el trebuie sprijinit pana in panzele albe. Eu l-am tot urmarit si pot sa spun ca desiam fost suspicioasa la inceput m-am lamurit ce ii poate capul si ce vrea si trebuie sprijinit. Erwin, eu iti multumesc si aud foarte multa lume care te apreciaza sincer. M.S.

    RăspundețiȘtergere