vineri, 22 octombrie 2010

Cer demiterea sefului Politiei Comunitare Codlea

Politia Comunitara Codlea se confrunta cu tot mai multe critici din partea cetatenilor, datorita asigurarii deficitare a ordinii si linistii publice.
Atragand in nenumarate randuri atentia asupra activitatii Politiei Comunitare Codlea, in mod public pe blogul personal si in cadrul sedintelor de plen ale CL Codlea, despre neregulile de organizare si administrare a acesteia, despre cheltuielile supradimensionate ale acestei institutii inca de la infiintare, despre ineficienta in aplicarea masurilor de asigurare a ordinii publice, constat cu regret ca exista in continuare o totala lipsa de interes in eficientizarea acestei institutii. Si mai grav este musamalizarea neregulilor, care este o practica constanta, facand referire aici inclusiv la netransmiterea catre CL a raportarilor trimestriale, a lipsei intrunirilor periodice ale comisiei locale de ordine publica, a lipsei raspunsurilor la interpelarile oficiale adresate de catre consilieri si mai ales ascunderea cazului de falsificare de semnaturi pe actele oficiale ale institutiei.
Aceastea se datoreaza si mentinerii starii de interimat la conducerea Politiei Comunitare, seful acesteia fiind numit interimar a patra oara in decursul a mai putin de doi ani. De asemenea, atrag atentia ca actualul sef interimar (in acelasi timp pensionar) a fost adjunctul fostului sef pana la finele anului 2008, constatandu-se in acea perioada, in urma raportului comisiei de control a CL, nenumarate nereguli financiare si de organizare, care au culminat cu demiterea domnului Dragan Stan, fara insa a se lua masuri impotriva adjunctului Neagu Sandu.

Avand in vedere aceste aspecte, cer demiterea sefului interimar al Politiei Comunitare Codlea, domnul Neagu Sandu si organizarea unui concurs national de ocupare a acestui post.

Mai multe detalii aici: http://erwinalbu.blogspot.com/search/label/POLITIA%20COMUNITARA (mai multe postari despre Politia Comunitara Codlea).

Erwin Albu,
consilier local, presedinte al comisiei de ordine publica si disciplina a CL Codlea.

2 comentarii:

  1. Daca mai este si pensionar cum poate sa mai ocupe o functie care este tot de stat platita , politia comunitara din Brasv a scapat de toti pensionarii care erau angajati inca de la 01.01.2010.

    RăspundețiȘtergere
  2. aldea de la brasov este pensionar.dar s-a sistat pensia si a ramas cu salariu si dupa ce nu vor mai lucra in sistem isi va relua pensia.asta e tara noastra de cacat(scuze de cuvantul urat folosit).

    RăspundețiȘtergere