joi, 2 septembrie 2010

Despre actiunea "Let's do it, Romania", initiata si coordonata la nivel local de catre Asociatia ProCodlea

Pe 25 septembrie, si la Codlea se va desfasura actiunea nationala "Let's do it, Romania".
Asociaţia Pro Codlea coordoneaza pe plan local această acţiune care se desfăşoară la nivel naţional. Let’s Do It, Romania! este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în ţara noastră. Draexlmaier DTR Codlea si Forumul German Codlea sprijina aceasta actiune.

Haideţi să ne unim forţele şi să participăm împreună şi noi în data de 25 septembrie 2010 la curăţenia din jurul municipiului Codlea.

Pentru a afla mai multe informaţii cum puteţi participa alături de noi la această acţiune vă putem oferi informaţii la tel. 0723.164.297 (Julia Barabas) sau 0761.633.337 (Robert Cadar)

Puteti sa va alaturati aici si evenimentului deschis pe Facebook ! (clic aici)


Iata o poveste frumoasa, despre codleni cu suflet, descrisa pe blogul oficial al campaniei:

Facem echipă bună cu Pro Codlea pe 25 septembrie!Înainte să-i cunoaştem, ştiam despre ei că sunt un grup de tineri care au înfiinţat asociaţia ProCodlea din dorinţa de a aduce o schimbare în bine pentru comunitatea în care trăiesc. Premiza era bună pentru proiectul pe care îl desfăşurăm şi am acceptat imediat propunerea de a ne întâlni cu ei la o pizzerie din Codlea. Când am auzit locul întâlnirii, ne-am imaginat o întâlnire nonformala, relaxată cu câteva vorbe între două muşcături de pizza. Surpriză! Din primul moment în care am intrat, am găsit nişte oameni profesionişti, gata de acţiune: cu agende pe masă, chitanţe care se ştampilau şi se semnau de zor, proiecte ce aşteptau să fie planificate. (mai departe clic aici)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu