duminică, 12 iulie 2009

Sunt dezamagit: majoritatea sesizarilor mele nu sunt rezolvate de catre angajatii primariei


Ştiu că irit pentru că pun prea multe întrebări în cadrul consiliului sau primăriei. Prea multe sesizări. Aduc prea multe probleme în discuţie. Eu însă asta credeam că trebuie să facă un consilier local. Sau şi asta.
Inclusiv unii colegi consilieri mă iau "la mişto" : "iar ai ceva de spus? spune repede şi hai să plecăm acasă, că noi nu avem timp de pierdut ca tine .....". Despre angajaţii primăriei ce să mai spun? Sesizările despre Poliţia Comunitară sunt ascunse sub preş, reclamaţiile cu privire la lucrările din Codlea (de exemplu de pe strada Laterală, dar nu numai) sunt notate, dar uitate.
Câinele latră, caravana trece....

7 comentarii:

  1. In politica nu sint sentimente ci numai interese. Nu va lasati!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei din Primaria Codlea stiu doar sa se distreze, sa bea si sa manance pe banii nostrii,Ai Codlenilor.Dvs sunte-ti singurul pe care l-am vazut implicandu-se in problemele noastre si asta mi-a placut.Sfatul meu este sa nu va lasa-ti pentru ca ave-ti viitorul asigurat in primarie si in Codlea.

    P.S! Nici mie nu mi-a placut ca Strada Laterala au facut-o doar asa de mantuiala!!!:(( De Strada Noua nu mai cred ca e cazul sa vorbim.(nici macar borduri pe marginea strazii nu sunt....atunci cand trec masini mari se intinde asfaltul) ce sa mai.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropos de problemele mun. Codlea: de 3 zile sunt mari probleme in alimentarea cu apa. Am sunat de 2 ori la Servii de gospodarire si am fost anuntat ca sunt probleme la barajul Turcu; ''se incearca remedierea lor'' dar nu se stie termenul de rezolvare: ba ''la noapte'', ba ''maine sau poimaine''. Poate dumneavoastra reusiti sa puneti in discutie cu factorii abilitati aceasta (MARE) problema. Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. prea multe persoane in primarie care nu fac nimic pentru salari care ia a fost vorba ca reduce personalul ,cu criza, nu sta nici unu la somaj la coade ..probabil toti are pila si locul de munca bine aigurat..ce e cu comunitari eu cred ca si politisti comunitar bin bagat sub presuri ca nu vezi nici unu pe strada haina veche e la floare ...... presiune la apa pe laterala daca una da drymul la apa ...celelalte nu are.... presiune daca reusest sa pui sapun pe tine primest in loc de apa calda un dus de apa rece apa asta rece ari fii bine pentru cei dela apa.... si cei alesi de noi,,,, primarul nostru

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua.
    Doresc sa semnalez o problema care persista de ceva vreme in Codlea. Ma voi referi mai exact la cartierul in care locuiesc, Cartierul Magurii. Cum am spus si la inceput, problema este veche. Dar in ultimele saptamani a luat amploare. Asadar...
    Cainii vagabonzi. Veche treaba, nu?
    S-au aciuat in cartier cu nemiluita. Deh... se inmultesc, ca nu-i starpeste nici dracu'. Numai pe langa blocul in care locuiesc eu s-au adunat vreo 7 bucati. Mari, grasuti, plini de viata... Atat de plini de viata incat e o aventura se mergi cu gunoiul la tomberoane sau sa te intorci de la schimbul 2, adica la orele 23.00... Atat de plini de viata incat se reproduc acolo, pe treptele scarii blocului, sub privirile amuzate ale trecatorilor. Atat de plini de viata incat se dau la tine cand sunt dreanjati de faptul ca vrei sa intri in casa ta.
    Realitatea e ca sunt si incurajati sa faca asta. Si aici ma refer cu predilectie la familia de cretini care locuiesc la etajul 4, pe aceeasi scara cu mine, si care arunca javrelor resturi de la masa! Pe fereastra bucatariei! Si Dumnezeu stie cati astfel de idioti mai locuiesc prin cartier!!! Si va asigur ca locuiesc!!!
    Ma rog, asta e una...
    Dar ce e misto e ca primaria a lipit prin tot orasul niste afise in care se refera la pisicile care pot transmite nu stiu ce micoze si ca bla bla bla...
    DAR DE CAINII VAGABONZI CARE INFESTEAZA ORASUL, CARE DEFECHEAZA PE TROTUARELE NOASTRE, CARE NE TRANSMIT PURECI SI DIVERSE BOLI, CARE NE MUSCA COPIII, CARE SUNT ADEVARATII STAPANI AI ORASULUI, CINE NAIBA SE OCUPA?!?!?!?!?!?!?!?
    Ca daca eu, de exmplu, imi cumpar maine pusca si ies pe balcon si impusc toate potaile din cartier, incalc legea de nu stiu cate ori! Ca sa nu mai zic ca imediat ar sari de cur in sus mai stiu eu ce organizatie pentru drepturile animalelor...
    Dar noi, codlenii, nu avem dreptul sa locuim intr-un oras curat, fara potai care sa te muste de glezna cand treci pe trotuar?

    RăspundețiȘtergere
  6. Am ramas surprins cand am vazut ce venituri au cativa functionari publici, aflati in gratiile primarului. Poate nu va vine sa credeti, dar sunt functionari care au incasat in luna februarie 2009, intre 7 si 8.000 lei (vorbim de un venit net, evident). Si asta in conditiile in care multi dintre ei au afaceri personale, desi legea le interzice, cum ar fi tranzactiile imobiliare. Mare mi-a fost surpriza cand am vazut o functionara din primarie, trecuta binisor de prima tinerete, agajata intr-un club de noapte pe post de dansatoare, aratandu-si cu generozitate chilotii... Ce pretentii sa mai avem de la ei??? Crdeti ca edilul sef nu stie? Cu siguranta, da!!

    RăspundețiȘtergere
  7. MI-E SCARBA CA SUNT CODLEANCA !!!!!!!!!!! CINE DRACU SA VINA IN ORAS? DE PRIMAR SI DE CEILALTI DIN PRIMARIE CARE SUNT ANGAJATI MAJORITATEA CU RELATII....CE SA MAI ZIC?
    DE CE NU SE REZOLVA O DATA PENTRU TOTDEAUNA PROBLEMA CAINILOR COMUNITARI? DATI-LE OTRAVA DOMNE' PE RAND SI GATA ,ATI TERMINAT CU EI? OARE E NORMAL ASA CEVA? COPIILOR LE E FRICA SA MEARGA LA SCOALA,AM VAZUT DIMINEATA,SARACII MICUTI CU GHIOZDANELE IN SPATE SE UITA IN URMA NU CUMVA SA FIE MUSCATI.ESTE INCREDIBIL ASA CEVA !!!!!!!
    NU MAI ZC CA NICI O MAMICA NU ARE DREPTUL SA ISI PLIMBE BEBELUSUL CA NU ARE LOC DE MASINILE STATIONATE PE TROTUARE.ASADAR CE E DE INTELES DE AICI: NU VREM COPII DAR AVEM GRIJA DE CAINII VAGABONZI...NU UCIDEM CAINII VAGABONZI CA NE BATE DUMNEZEU? PAI VA BATE DUMNEZEU CA NU AVETI GRIJA DE OAMENII DIN A CAROR VENITURI VA TINETI SCAUNELE ALEA BINE LIPITE DE FUNDUL DV !!!!!!!
    ...MACAR DACA LE-ATI MERITA,DAR NU SUNTETI DECAT NISTE LIPITORI CARE TRAITI IN LUX PE BANII ALTORA!
    sI...DOMNU' PRIMAR POPA,CARE VA TINETI NASUL PE SUS CA ATI IESIT DIN TARA SI CA AVETI RELATII ....SUNTETI UN MARE RAHAT: NU ATI APLICAT NIMIC DIN CE ATI VAZUT IN GERMANIA,AMAGITI OAMENII CU FLORILE PE CARE LE-ATI PLANTAT IN FIECARE PRIMAVARA....DAR GUNOAIELE DIN CARTIERE....DAR ZONELE DE JOACA PT COPII,ADEVARATE LOCURI DE JOACA NU DOUA LEAGANE INTR-O MARE DE PIETRIS....DAR TROTUARE LIBERE CA SA POATA IESI ORICE MAMICA LINISTITA DIN SCARA BLOCULUI CU CARUCIORUL....DAR CAINIII CARE SUNT ADEVARATE FOCARE DE INFECTIE,CA AZI MAINE AUZIM DE GRIPA CAINEASCA,DEH.....DAR ZONELE VERZI,CA ATI ASFALTAT TOTUL ,NUMAI PRAF SI BETOANE,OARE ASA E SI IN ALTE TARI...???????????? NUUU...CA VEDETI DV, NU SUNTETI SINGURUL CARE E IESIT IN LUME !
    NU CRED CA E MARE LUCRU CEEA CE VOR OAMNENII, DIN ORASUL FLORILOR AM AJUNS ORASUL LICHELELOR SI AL CAINILOR VAGABONZI.NU FACETI NIMIC ,ATAT DOAR VA PLACE SA TINETI TIGANII IN BRATE CA SA FITI ALES DIN NOU,IAR PE RESTUL CARE V-AU ALES I-ATI PROSTIT CU LUCRARILE DE DOI BANI FACUTE ,PENTRU CA DACA ATI MERGE LA PRANZ IN "PREA FRUMOASA PROMENADA" PE TIMP FRUMOS,ATI VEDEA CA NU SUNT OCUPATE NICI 3 BANCI DIN CAUZA CA E IN PLIN SOARE,MAMICILE ,BATRANII NU POT STA ACOLO DIN CAUZA CA SUNT EXPUSI TOTAL LA SOARE.ATI ACOPERIT CU BETOANE SI PAVAJ DE CEA MA IPROASTA CALITATE. DAR NU ATI FOST IN STARE SA PLANTATI ARBORI.ASTA LIPSESTE ORASULUI...MERGI PRIN CENTRU SI NU AI O BANCA LA UMBRA DACA TI SE FACE RAU,DE O TOALETA PUBLICA NU MAI ZIC,MAMICILE SUNT NEVOITE SA ISI ACIUIEZE COPII PE LANGA ZIDURLE DIN CENTRU SA ISI FACA NEVOILE.RUSINE DOMNU'PRIMAR !!!!!!
    ATI ADUS ORASUL INTR- STARE ABSOLUT JALNICA: PLIN DE GUNOAIE...SI V-AS RUGA SA NU VEDETI DOAR STARDA PE CARE LOCUITI SI PARCUL SOARELUI CI SA MERGETI SI PRIN CARTIERE,PE STRADUTE DACA VA INTERESEAZA ASA DE MULT DE STAREA ORASULUI ASA CUM ZICETI !
    APROPO SI DE PARCUL SOARELUI;ESTE CEA MAI MARE PORCARIE CE FACETI ACOLO DOMNE,SA PAZEASCA POLITIA COMUNITARA IARBA VERDE.....AM CRESCUT IN ORASUL ASTA SI DE CAND SUNT TOTI COPII SE JUCAU IN IARBA,MAI BATEAU O MINGE, DAR NU S-A POMENIT SA SE STRICE IARBA.MAI BINE ATI AVEA GRIJA DE MAIALUL ALA SI ATI INTRODUCE RESTRICTII LA INTRATUL CU MASINILE CA ATI VAZUT CA IN ULTIMIII 5 ANI ARATA TOT MAI JALNIC,NUMAI SANTURI DE NOROI.ACOLO ESTE COMOARA CODLENILOR,ACEL LOC IN CARE SE DUC IN FIECARE WEEK-END SA SE RELAXEZE.DE CE NU LUATI MASURI CA SA FIE PASTRAT ? CE INTERESE AVETI DOMNU' PRIMAR SI DOMNILOR CONSILIERI?
    .......TOT ORASUL E O MARE DE PROBLEME PE CARE VA LAUDATI CA LE REZOLVATI DAR DEFAPT NU FACETI DECAT SA STRICATI TOT ! SA VA FIE RUSINE ! SPER CA LA URMATOARELE ALEGERI SA NU MAI FITI ALES,IN ORICE CAZ OAMENIII NU SUNT ATAT DE PROSTI SA VA MAI ALEAGA INCA O DATA.PREA MULTA LUME E SATULA DE 'REALIZARILE' DV.



    NU SEMNEZ CU NUMELE DEOARECE NU MERITATI NICI CEA MAI MICA UMBRA DE RESPECT !

    RăspundețiȘtergere