joi, 23 iulie 2009

Megarazie pentru prinderea hotilor de pe campurile din Codlea

Am participat astăzi la o actiune in forţă a Politiei Comunitare Codlea pe raza municipiului, pentru prinderea hotilor care actionează pe câmpurile codlenilor.
Urmează detaliile şi impresiile personale.

6 comentarii:

  1. e normal sa se fure daca nu are lumea ce manca.
    Ar trebuie sa le asigurati locuri de munca si nu ar mai fi asa.cum credeti ca este cand se duce omu acasa si ii cer copii de mancare si el nu are ce sa le de-a??oare o fi placut???voi ce spuneti??

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii acestia care fura de pe cimp sint majoritatea de etnie Roma cind va-ti dus sa le cereti votul le-ati promis marea cu sarea ca o sa le dati de lucru ca o sa le faceti canalizare,ba mai mult cind a venit Nicolae Guta va pupati cu ei si dupa ce va-ti vazut mare scula de consilier ii pinditi cu politia .Rusine !a doua oara nu se va mai intimpla accidentul sa mai aveti voturi de consilier!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. Va informez ca sunt foarte multi romani care fura din camp, nu doar romi
    2. In campanie nu am cerut deloc voturi in Malin, pentru ca nu mai aveam loc de celelalte partide mari
    3. Guta a venit din partea PNL, deci nu am fost deloc implicat, eu fiind la Forumul German
    4. Recunosc ca sunt oameni care sufera de foame, dar din pacate sau fericire asta nu este o scuza sa furi. Mai bine ati veni cu idei concrete cum am putea rezolva situatia asta. Eu am incercat, dar nu sunt sprijinit.
    5. Faptul ca va puteti lega de mine indica ca eu ma implic. De altii, care nu se implica, nu va puteti lua.
    6. In Malin nu am avut decat 7 voturi, deci nu pot fi acuzat ca am "fraierit" pe cineva.

    Si dupa logica dvs, ar trebui ca cei care m-ar vota sa aiba voie sa fure????? Haideti mai bine sa ne dam mana sa cautam solutii, nu cum sa ne legam de Erwin!

    RăspundețiȘtergere
  4. lasa la voie pe toti e cel mai bun lucru lasa pe toate lume sa fura sa face scandl toate lume cum poate si atunci o sa ai mai mult respect din partea toate lume si de colegi si romi si de ce nu si de vecin ... eu mam dezamagit de dumneta dar doresc mai departe.....bafta...... noroc

    RăspundețiȘtergere
  5. e normal sa se fure???
    nu exista locuri de munca,nu au ce sa le dea (de-a!?) la copii de mancare?
    90% din cei ce fura nu vin la munca agricola.vor in schimbbani,bani,mancare,bautura,tigari,cafea produse.au uitat sa ceara -si femei-.
    100% din cei ce fura au serviciu;toata ziua stau la umbra cu sticla in mana ,si noaptea se duc la furat.
    eu stau in camp;in vant,ploaie,canicula,bag bani un an de zile in pamant, ca sa scot odata pe an (daca scot).fiscu ma someaza sa platesc impozitul(se plateste anticipat in fiecare trimestru),de unde bani?eu ce mananc un an de zile pana strang recolta? sa las recolta sa o stranga hotii? vai mama voastra!fereasca-va....

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua,cer scuze anticipat daca nu scriu corect in romaneste, find straina.
    Inteleg ca foarte multa lumea are probleme economice si nu toti din cauza ca sunt niste puturosi,salari insuficiente si chelutueli mari la intratinere, la mancare, taxe si impozite, copii de intratinut la scoala, incaltaminte, haine etc....
    Am vazut o mamica impartind o banana in doua bucati pentru cei doi copii ai ei, eu zic ca e o situatie dramatica.
    Dar toate astea nu giustifica furatul!!
    Anul trecut socri mei au avut nevoie (ca in fiecare an) de oameni la cules de cartofi, ofereau 40 de lei, mancare, suc si apa, vreau sa spun ca cu greu au reusit sa stringa citeva oameni, si au umblat in tot orasul pentru ai gasi.
    Nu vreau sa generalizez, sunt convinsa ca nu toata lumea nu are chef de munca, si nu toti avem acelasi capacitatile de a munci, dar ma gindesc ca pentru a culege niste cartofi nu trebuie sa fi decit un muncitor cu vointa de a castiga piinea de toate zilele.
    E usor sa dai vina pe cineva, sa cauti un vinovat pentru toate problemele, de multe ori am vorbit cu prieteni despre plagile Romaniei, si TOTI au avut aceasi raspuns : De unul singur nu pot sa fac nimic !! Dar nici-unul la propunerea mea sa ne reunim mai multi nu a acceptat....asta ce inseamna? Ca suntem niste oameni comozi, obisnuiti sa ne plingem si sa asteptam ca cineva vina si ne stearga lacrimile, in loc sa rezolvam cum putem cauze care le provoca.
    Am vorbit spre exemplu cu niste angajati de la o fabrica unde produse sunt foarte toxice, ei bine, au un salariu mizerabil, NU au spor de toxicitate, si cind seful a fost intrebat unde este sporul lor de toxicitate, a raspuns ca e inclus in salariu....cum poate fi inclus in 700 de lei lunar???
    Am vorbit cu angajati, si am intrebat daca sau pus de acord sa reactioneze, daca ar fi uniti, poate ar rezolva in parte problema...spre exemplu daca de maine nici-un muncitor nu se va prezenta la loc de munca, poate patronul va lua in considerare cererile lor.
    Ei au raspuns ca le e frica ca pierd loc de munca, dar patronul NU poate concedia TOT personalul fabrici !!!!
    Cred ca am esit din tema...cer scuze :-)
    Cu asta am vrut sa spun ca e usor sa te plingi si e mai greu sa lupti pentru drepturile tale, e si riscant si toti vrem sa traim linistiti, dar atunci eu zic sa nu ne plingem, pentru ca fiecare linie de sosire presupune un parcurs obligat, efort si perseveranta.(nu stiu daca se scrie asa)

    Am citit citeva articole,(o sa citesc tot in timp)blogul e foarte mare si interesant, bine facut si variat....mi se pare ca Erwin e o persoana care se implica in cea ce si a propus, si eu admir persoanele ca el.
    Cine a dat vreodata posibilitatea oameni de rind sa scria si sa comenteze actiunile proprii?
    Cine se pune la bataie in acest oras si asculta si raspunde la intrebari, cautand solutii?
    Eu ma complimentez cu el pentru tot ce face, sau ca incearca sa faca.
    Multumesc pentru rabdare ca ati citit acest comentariu prost scris, sper ca am reusit sa exprim parerea mea.
    Va doresc o zi buna.
    Cristina

    RăspundețiȘtergere