miercuri, 24 octombrie 2012

Corul "John Powell Singers" din Marea Britanie concertează la Biserica Neagră în beneficiul Fundaţiei Rafael din Codlea


Corul John Powell Singers reprezinta o parte importanta a scenei muzicale din Manchester de aproape 30 de ani,
devenind in acest timp un cor de camera de aproximativ 35 voci care de trei – patru ori pe an sustin concerte, canta in cadrul serviciilor religioase, iar concertele lor sunt transmise pe postul de radio BBC.
Repertoriul corului este foarte variat incluzand piese a cappella, deseori unele noi, create special pentru concertele lor.
Printre compozitorii care au scris piese pentru corul britanic se numara Colin Touchin, Michael Ball, Giles Swayne, Adrian Self si Martin Lessons. In ultimii ani transmiterea slujbei zilnice pe Radio BBC 4 a devenit o activitate de baza a corului. Alte evenimente frecvente includ concerte la Manastirea din Cumbria, slujbe speciale la St. Elisabeth din Reddish si recitale pentru St. Ann's Music Society din Manchester.
Anul acesta Corul John Powell Singers a ales sa concerteze in Romania iar unul dintre cele 4 concerte caritabile va fi in beneficiul Fundatiei Rafael.
Concertul va avea loc miercuri 24 octombrie incepand cu ora 18 la Biserica Neagra, pretul biletului fiind de 10 lei.
Suma care va fi stransa din vanzarea biletelor va fi donata pentru a sprijini activitatile terapeutice ale centrului de zi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu