marți, 28 decembrie 2010

4 candidaţi la concursul (?!) pentru ocuparea postului de şef al Poliţiei Comunitare Codlea

Taman între Crăciun şi Anul Nou, când oamenii de bine îşi văd de familie şi de planuri de viitor, ca să scape de gura mea pe de o parte (deoarece de 2 ani urlu cu consecvenţă despre nereguli şi despre faptul că actualul şef a fost numit de 4 ori la rând interimar), dar bineînţeles şi ca să poată aranja ploile, Primăria Codlea se face că organizează totuşi un concurs pentu postul de şef la Poliţia Comunitară între 27-29 decembrie. Deşi am cerut oficial în plenul şedinţelor de Consiliu Local un concurs naţional, anunţat în media cu destul timp înainte astfel încât să fie cât mai mulţi candidaţi de valoare pentru un astfel de post important pentru (ne)siguranţa codlenilor, s-a organizat "pe genunchi" şi la repezeală acest aşa zis concurs, menit în prima fază (şi o spun cu absolut toată responsabilitatea:) să salveze pielea actualului şef interimar, să îi închidă gura lui Erwin şi să ne facem toţi că ne facem treaba.

Surpriza mare a actualului şef interimar, care se dorea confirmat cu acte în regulă în funcţie şi nu doar cu deja a cincea dispensă de numire în funcţie semnată de primar(patru numiri interimare pt persoana sa au fost deja semnate în ultimii 2 ani), este următoarea:
au apărut încă 3 (trei) candidaţi, deşi se visa singurul!
Astfel, deşi concursul miroase de la o poştă ca fiind organizat doar pentru cine nu are ce face de sărbători, în afară de domnul Neagu Sandu, actualul şef interimar, la "testare" s-au mai înscris un angajat al Primăriei Codlea, un cetăţean din Codlea şi un consilier local în funcţie din partea PD-L.

Personal contest modalitatea de organizare a consursului, dar sper măcar ca domnul Neagu Sandu să fie înlocuit cu cineva mai bun!

Vezi şi:

marți, 7 decembrie 2010

Mânăreală: Se organizează concurs pentru ocuparea postului de şef al Poliţiei Comunitare Codlea între (culmea nesimţirii) 27-29 decembrie 2010 !Vezi aici întreaga "poveste" despre Poliţia Comunitară din Codlea (clic aici).

3 comentarii:

 1. ok, dar poate vroiam si eu sa particip... de ce nu se face public? nu mi-ar strica si mie niste bani nemunciti in plus, o casuta undeva pe Magura....
  La multi ani! :))))

  RăspundețiȘtergere
 2. De ce nu participi si tu Erwine s-au tie frica ca nu treci testul phsihologic din cauza ca esti handicapat?

  RăspundețiȘtergere
 3. raspuns pentru Anonimul care insultă:

  1. în primul rând, în acest caz se scrie "sau" legat, nu "s-au". Vă rog să treceţi din nou pe la şcoală...dar de data asta pe bune.

  2. nu particip pentru că niciodată nu mi-am propus SAU (atenţie cum se scrie "sau") nu am urmărit să devin şeful Poliţiei Comunitare.

  RăspundețiȘtergere