marți, 21 iulie 2009

ŞMECHERIE LA PRIMĂRIE: Cum se scapă pielea actualului şef interimar al Poliţiei Comunitare

Spre ruşinea administraţiei locale (părere personală pe care mi-o asum cu toată responsabilitatea), iaca că s-a găsit soluţia să se păstreze postul de şefuleţ al domnului actual interimar Neagu Sandu. Să vă povestesc:
Se implinesc 6 luni de interimat la conducerea Poliţiei Comunitare Codlea. Fostul adjunct al fostului şef , care la rându-i a fost nevoit să plece datorită dezastrului pe care l-a păstorit de la înfiinţarea instituţiei, persoana a cărei competenţă şi abilitate o contest vehement de câteva luni bune şi anume pe actualul şef interimar, domnul Neagu Sandu, şi- a "rezolvat" problema locului de muncă printr-un artificiu pus la cale de către funcţionarii primăriei. În toamnă s-a cerut schimbarea organigramei, odată cu trecerea poliţiştilor comunitari la primărie, înfiinţându-se un post de şef şi un post de şef birou. Atunci, am fost SINGURUL împotriva înfiinţării postului de şef birou. Degeaba, consiliul local adminţând propunerea executivului. Acum , după doar jumătate de an, se desfiinţează postul de şef birou !!! Dar de ce??? Fiind la sfârşit de mandat interimar, domnul Neagu ar fi trebuit să elibereze postul şi să se organizeze un concurs legal pentru ocuparea acestuia. Folosindu-se de trucul acesta , diminuându-se postul de şef birou (!!!), se va da concursul doar între actualul şef de birou şi actual şef interimar !!! Şi toţi aşii par să fie la domnul Neagu !!! Deja este declarat peste tot câştigător!

De multe luni cer finalizarea auditului, iar executivul se face că plouă. Demonstrez cu documente neregulile. Sunt acuzat că a devenit o vendetă personală împotriva persoanei domnului Neagu. Spun sus şi tare că nu este aşa. Îl respect ca om, sunt sigur că are nenumărate calităţi, dar ştiu şi văd, şi stim de fapt cu toţii, că nu are ce căuta pe acest post! Din păcate, există multă laşitate...

5 comentarii:

 1. lasitate putin zis ...LUPTA PT ...BANI MULTI... CORUPTIE ...PESTE TOT...dar traim intro tara a toate ...posibikititalir... numit romania....tot inainte

  RăspundețiȘtergere
 2. Cum poti dunmneata domnule ERWIN ALBU sa cataloghezi toti consilierii primariei de lasitate, ce ai vrea sa faca ce spui dumneata? cind cineva inti spune ca esti prost sa nu-l crezi dar cind sint mai multi trebuie sa-i iei in seama.

  RăspundețiȘtergere
 3. Faptul ca dvs ati dedus ca eu as cataloga consilierii ca lasi imi indica ca ati fost in sala, pentru ca din text nu stiu daca reiese aceasta. Mai departe, faptul ca nu aveti barbatia de a va scrie numele cand comentati ceva, ce indica din partea dvs? Va respect parerea si va spun ca nu trebuie ca cineva sa imi asculte "comenzile" mele, dar nici sa pastoreasca dezastrul unei institutii doar din cauza faptului ca asculta comanda altcuiva. Iar faptul ca multi iti zic ca esti prost sau nu, ce treaba are asta cu dovezile clare ale neregulilor? Adevarul este ca in Romania cel care are ceva de spus e prost, cel care munceste e prost, cel care chiar pune sufletul la treaba e prost si chiar si cel care crede ca a fi consilier inseamna sa te implici si sa iei atitudine , e prost. Da, sunt un prost atunci, dar prostul asta din pacate pentru dvs nu spune prostii...

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest onorabil domn NEAGU ALEXANDRU a ajuns sef prin sapaturile pe care le-a facut pentru indepartarea fostului sef al politiei comunitare si acum mai nou a actualului sef de birou!!Ca fostul sef a facut greseli le-a facut impreuna cu Neagu alexandru dar din pacate a tras ponoasele numai unul!Nici sa nu asteptati sa se termine auditul deoare-ce actualul primar POPA il tine in brate pe acest domn si este partas cu el .Aici sint afaceri grele intre cei doi iar al doilea este tinut si pentru faptul ca agentii comunitari ii pazeste pensiunea barul casele si nmai multe!! Acest NEAGU avea o vila inceputa la Drumbravita iar cind a ajuns sef adjunt si-a terminat-o cu ce bani domnilor cosilieri nu va intrebati ? si confortul sporit pe care il are aceasta vila cum justifica dumnealui banii cu un salariu de pensionar si unul de adjunct de sef de pol comunitara ,trebuie sa munceasca inca o viata ca sa adune bani sa ridice o asa vila!la ridicarea vilei au muncit politisti comunitari care erau pontati cu prime substantiale.

  RăspundețiȘtergere
 5. Aveti perfecta dreptate !! trebuie schimbat de urgenta acest incompetent domn sef de politie comunitara ! am avut o problema cu o parcare pe care eu platesc si altul o foloseste si l-am cautat pe acest domn mai bine de 4 zile dumnealui dupa ora 10 nu mai este de gasit si cind i-am explicat despre ce este situatia m-a luat la misto si stiu de ce pentru ca habar navea ce raspuns sa-mi dea mi-a zis ca parcarea este doar pe timp de noapte! ha ha ha!!!

  RăspundețiȘtergere