joi, 22 ianuarie 2009

INITIATIVA: Codlea-un oras cu retea wireless si sistem de supraveghere video

Lucrez deja de ceva timp la un proiect cu finantare europeana care va revolutiona Codlea: internet wireless pentru toata localitatea si sisteme de supraveghere video pentru locuri publice care sa asigure protectia cetatenilor si a bunurilor publice.
In special scolile au nevoie de protectie sporita, solutia propusa fiind cea mai adecvata pentru a garanta siguranta copiilor. Deasemenea, investitiile enorme in parcuri, amenajare urbana,mobilier stradal trebuie protejate, din pacate, impotriva vandalismului.
In luna februarie voi depune la Consiliul Local Codlea un proiect de hotarare care propune introducerea unui sistem wireless municipal, ca o solutie de telecomunicatii deosebit de ieftine si la indemana oricui, dar si pentru cresterea sigurantei si protectia investitiilor locale, prin introducerea camerelor de luat vederi in locuri publice.
Acest proiect nu va presupune investitii din bugetul local, ci se bazeaza pe un parteneriat public-privat si pe atragerea de surse de finantare europene.
E-CODLEA : UN MUNICIPIU WIRELESS IN INTERESUL CETATEANULUI!

Un comentariu: