vineri, 15 aprilie 2016

Asfaltări pe ploaie la Codlea în cartierul Măgurii. Amenințări și injurii.”LAS' CĂ MERE ȘI AȘA !” De ce avem asfalt prost? #Codleanimanui
Cât mai avem de gând să acceptăm lucrări de mântuială și heirupiste? De ce ne mulțumim cu orice, indiferent cum e făcut, dacă tot se plătesc bani grei din bugetul local? De ce e nevoie de scandal să se ia măsuri, în loc ca administrația să impună din oficiu cele mai înalte standarde ale lucrărilor de prin oraș?
#invatamnoiautoritatilecummeretreaba

Suntem în perioada preelectorală. Lucrările se fac pe repede-nainte, după ce în primii trei ani de mandat s-a lâncezit cu nesimțire. Asfaltangii nici nu mai țin cont de prognozele de vreme. Nu că au făcut asta vreodată. Oare cum se face cel mai bine o asfaltare: pe vreme umedă sau pe vreme uscată? Este atât de greu să se programeze lucrările de asfaltare pe vreme bună? De ieri a plouat întruna peste asfaltul proaspăt aruncat printre stropi de ploaie prin cartierul Măgurii, pe strada Petuniei. ______

14 aprilie 2016. #Codleanimanui. De ce nu ține asfaltul? Pentru că în loc să fie turnat în condiții optime pe vreme uscată, constructorii nu țin cont de starea vremii și asfaltează în bătaie de joc, la repezeală, la umezeală, la mișto, pe ploaie.

Iată cum se toarnă asfalt în municipiul Codlea în cea mai ploioasă zi din săptămână conform prognozelor de pe saiturile de specialitate. Ce contează calitatea lucrării și durata ei de viață? Ce contează banii publici? Fiind perioada preelectorală, important este ca totul să țină până la alegeri, că după aceea tot aceleași firme abonate la bugetul public se bucură de contractele de reparații.

Unii oameni, încântați că măcar se face ceva și prea obișnuiți cu lucrări proaste, nu vor înțelege atitudinea mea de neacceptare a unei astfel de practici adânc înrădăcinate în afacerile publice din ultimii 26 de ani. Dar dacă nu luăm atitudine, furtul și degringolada din administrație vor continua.

De ce să acceptăm lucrări de proastă calitate plătite cu bani grei din bugetul local, doar pentru că pe nimeni din administrație nu interesează să urmărească o asfaltare? Pentru că astfel de executări se fac doar de ochii lumii și există o complicitate între constructori și administrația publică locală.

Cartierul Măgurii a fost văduvit de mult. Nu ar fi cazul să cerem să se înceteze să se facă asfaltări de mântuială?

https://www.youtube.com/watch?v=7vQH8_cJhUo

(P) Filmare cu camera de acțiune Drift Ghost-S de la www.actioncamera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu