marți, 26 februarie 2013

Cetăţeanul Erwin Albu , singurul hăituit de Primăria Codlea cu privire la imputarea unor datorii. Echitabil, nu?

Cam aşa stau lucrurile în Codlea:
Nu toată lumea are parte de tratament egal în viaţă, nici cu privire la prigoana după datorii (indiferent dacă acestea sunt reale sau..forţate). Există destui scutiţi, iertaţi, uitaţi şi există... Erwin Albu, cel care şi-a permis de ani de zile să fie ghimpele din coasta administraţiei. 
Doar Erwin Albu a fost urmărit personal în calitate de administrator, pentru datoriile disputabile pretinse unei firme. Alţii nu. 
Prostia mea este că am lăsat lucrurile să curgă şi nu m-am ocupat de persoana mea şi nu m-am prezentat deloc cu avocat, căţel şi purcel  şi cu alte dovezi irefutabile asupra aberaţiei în faţa instanţei, crezând că până la urmă , justiţia îşi va face datoria. În prima instanţă a şi respins ca neîntemeiată acţiunea primăriei, dar ce să vezi, la recursul de la Curtea de Apel, printr-o "mobilizare de forţe", instanţa m-a scos totuşi datornic, spre bucuria aleşilor locali. (Transparenţă: Justiţia română a modificat întru totul o decizie anterioară ca să mă scoată dator la Primăria Codlea. O simplă întâmplare? Bătălia continuă.)

Ia priviţi aici cum stau lucrurile cu privire la recuperarea datoriilor prin Codlea şi vă puteţi face o impresie cât de partizani şi "corect" setaţi sunt aleşii noştri:


La întrebarea "Câte firme au fost trimise în judecată pentru recuperarea debitelor de către Primăria Codlea în ultimii 5 ani, pe fiecare an în parte", executivul răspunde:
2008 - 20 firme
2009 - 29 firme
2010 - 26 firme
2011-  35 firme
2012-  36 firme.

La întrebarea "Câte persoane fizice, administratori de firme debitoare, au fost trimise în judecată în ultimii 5 ani ca persoană fizică, pentru asumarea răspunderii administratorului, cine sunt aceste persoane şi pentru ce sume", adică să arate Primăria Codlea pe câţi administratori de firme i-a tras la răspundere în mod personal, răspunsul este ...clarificator:
Persoana fizică Erwin Albu (plus tatăl, asociat într-una din firme, din oficiu).Cam atât pe moment. Despre cum s-au constituit aşa zisele datorii am mai scris pe blog şi voi mai scrie. Asta este ţara şi oraşul în care ne încăpăţânăm să trăim. Încă este ţara şi oraşul LOR.
Altfel ar fi stat situaţia dacă eram tăcut şi membru de partid....

Q.E.D.


Citiţi şi:

Primarul Cătălin Muntean din Codlea şi-a tras scutire de impozit la bugetul local de 100 de milioane pentru una dintre firmele sale joi, 21 februarie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu