vineri, 20 iulie 2012

Primaria Codlea ca o „Famiglie”: Rudele noului primar au început lucrările publice prin oraş

La ce bun o fi fost "schimbarea" primarului Alexandru Popa cu primarul Cătălin Muntean? Aceleaşi afaceri în "famiglie", aceleaşi metehne, aceleaşi îndatoriri faţă de firmele de partid, faţă de rubedenii şi faţă de "colaboratori de suflet".

Firma rudelor noului primar face treabă bună pe domeniul public
Dacă încă nu aţi aflat, prima lucrare mare de care avea nevoie Codlea după înscăunarea noului primar, a fost instalarea unui sistem de irigaţii pentru spaţii verzi.  Aşa că, în chiar a doua săptămână după alegeri, o firmă a rudelor noului primar, specializată în ... aţi ghicit exact, sisteme de irigaţii, s-a apucat de săpături pe strada Bârsei, la intrarea dinspre Braşov. Atenţie: fără a exista vreun acord din partea Consiliului Local în acest sens, respectiv fără a exista vreun contract. Dar pentru că există bugetul local cu autoservire, în data de vineri, 20.07.2012, la ora 12 se convoacă o şedinţă extraordinară tocmai cu scopul de a se aloca banii pentru lucrările de irigaţii, alocări în valoare de 8 miliarde de lei vechi (a se vedea aici: Astăzi la Codlea, şedinţă extraordinară a Consiliului Local pentru o rectificare bugetară CU DEDICAŢIE : 8 miliarde pentru irigaţii )

Prioritate a noului primar: sistemele de irigaţii. De ce oare?


Au fost sistate lucrările de asfaltare demarate înainte de alegeri, iar investiţiile trâmbiţate şi unele lansate de vechii edili au fost blocate. Iar din moment ce există o firmă a unor rude a noului primar care este specializată în sisteme de irigaţii, iată că prioritatea în Codlea au devenit aceste spaţii verzi. 
Curat murdar, stimaţi cetăţeni!


6 comentarii:

  1. tatal meu avea o vorba: aceasi Maria cu alta palarie", asa si in cazul primarilor din Codlea.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca noul primar 'le-o trage' celor care l-au ales

    RăspundețiȘtergere
  3. 50% din strazile noastre sunt praf...platim parcari in centrul orasului pentru 10-20 de minute...nu mai avem dreptul sa oprim nicaieri fara sa fim taxati...dar...E BINE CA MACAR AVEM SISTEME DE IRIGARE PENTRU SPATIILE VERZI!!! Felicitari pentru noua afacere de familie care se desfasoara pe banii nostri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu daca erwin era mai bun ca primar dar macar pe el il luam la bataie daca fura, asa asta nou o sa ne fure si o sa ne zambeasca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar lucrarile nu le-a sistat decat dupa ce si-a terminat strada ;iar acesta este doar inceputul, nici nu va puteti imagina ce minte diabolica are.

      Ștergere
  5. catalin muntean este cel mai amre hot !!!!!!

    RăspundețiȘtergere