marți, 17 ianuarie 2012

Politicienii şi membrii partidelor ar trebui să stea departe de mişcările civice actuale. Le compromit.

ACTUALA CLASĂ POLITICĂ:
Ceea ce nu au înţeles politicienii, mai ales cei din opoziţie, este că actualele mişcări protestatare se bazează mai degrabă pe lehamitea cetăţenilor simpli faţă de nesimţirea întregii clase politice.

Se observă clar cum partidele şi politicienii fripturişti încearcă acum să confişte această trezire a conştiinţei cetăţeneşti. Cu tupeul care îi caracterizează şi care ne-a falimentat, moral şi material, se strecoară în fruntea oamenilor. Ne mai lăsăm oare păcăliţi?

Mişcarea de la Codlea se doreşte a fi o mişcare împotriva întregii clase politice. Vrem să strigăm răspicat că "Ne-am săturat de voi!"

Politicienii sau membrii partidelor (mai ales a celor parlamentare) nu sunt invitaţi să participe.


Cerem alegeri anticipate şi feţe noi în politică!


Un comentariu:

  1. Erwin,
    de ce te grabesti si din start elimini posibili participanti cu anumite carnete de partid ,dar care nu au nici o treaba sau amestec in mizeria facuta de anumiti politicieni fie ei locali sau parlamentari.
    Defapt tu ai vrut sa fi singur acolo?
    Cine nu a avut sau nu are un carnet de partid sau o simpatie politica?
    Deocamdata poate tu esti singurul independent declarat,si Codlenilor chiar le plac independentii,nu au inhibitii,nu sunt slugarnici la judet ,la capitala etc ,asta este puterea defapt a celor ce locuiesc in Codlea ,nu numai a celor care sunt nascuti in Codlea .
    Eu sunt unul dintre aceia care soarta a facut sa aleg o"garoafa"din Codlea si acest oras in 1986 m-a cucerit prin prospetimea lui si puterea economica recunoscuta in toata tara si peste hotare la acea vreme,cand in Codlea aveai tot ce putea sa-si doreasca un om chiar traind in comunism,de la agricultura prin flooricultura,legumicultura,cereale etc ,zootehnie,industrie,de la cea chimica ,industire constructoare de masini ,de prelucrarea lemnului ,de scule pentru orice ramura a industirei ,si nu in ultimul rand o retea de invatamant care nu era egalata in nici un oras din Romania,iar ceea ce m-a adus aici este legatura cu Sanatatea ,Spitalul Codlea ,prin sotia mea care in 1987 a primit repartitia aici si de atunci in sectiile functionale de ginecologie,neonatologie si pediatrie (adica tot ce este necesar intr-o lume civilizata)ale Spitalului a participat efectiv la nasterea ,cresterea si mentinerea starii de sanatate a tuturor copiilor nascuti din 1987 pana acum,aici ,alaturi de toti medicii din Codlea si daca facem un calcul simplu aceastia au deja varsta celor care ar manifesta acum pentru un trai mai bun, pentru ei esti un lider dar nu uita ca au parinti care prin sfatul lor au reusit sa-i influenteze ,prin ceea ce am zis la inceput.
    Esti un lider ,dar unul asa cum ai dovedit-o intr-un moment de cumpana atat in carierea ta politica de consilier local ,cat si al existentei Spitaluluiprin pozitia luata.
    Viata nu poate fi traita de unul singur in orice conjuctura,acum trebuie sa ne intelegi pe toti pe care nu ne-ai invitat acolo,cu toate ca ne-ai trimis sms,de ce nu am venit .
    Sunt convins ca oamenii minunati din Codlea ar fi venit ,dar le-ai taiat orice optiune,si ar fi venit pentru ca fiecare are o nemultumire ,neindeplinire ,sau poate unii ar fi vrut sa se lamureasca de ceva ,pentru ceva ...dar ceea ce pot sa-ti confirm este ca sute de oameni au trecut pe acolo,pe jos ,in masina ,pe telefon sa vada ce faci,dar ce sa faca daca tu ai facut o selectie directa ,si Codlenii sunt chiar foarte constiinciosi .
    Eu am mai pus comentarii pe blogul tau ,si nu le-ai postat poate ca foloseam un pseudonim ,dar acum ma semnez cu cea mai mare responsabilitate
    Marius Coste

    RăspundețiȘtergere