joi, 21 aprilie 2011

Atenţie Codleni, ni se (mai) pregăteşte ceva: DEFRIŞAREA MĂGURII




Scandalul parcărilor, închiderea spitalului, primar la fără frecvenţă...aceasta este Codlea anului 2011.

O nouă mare nedreptate se întâmplă Codlenilor: defrişarea unor largi porţiuni din Măgura Codlei. Şi toate acestea "cu acte în regulă".

Dacă "cele câteva pete" (după cum spunea un oficial sfidător) fără pădure de pe Măgura au fost doar un început, anul acesta defrişarea Măgurii va continua într-un ritm mult mai alert.

Zilele următoare voi publica pe larg despre acest nou necaz care s-a abătut asupra noastră. Oare ce mai urmează?

Citeşte şi postarea :

joi, 12 februarie 2009

Dispare padurea de pe Magura?

10 comentarii:

  1. Ce cateva pete Erwin? sunt zone imense defrisate si am poze care sa ateste ce spun. Tara lui Papura Voda. Dar ne meritam pe deplin soarta daca nu ne trezim odata din ,,somnul cel de moarte'' si sa trecem la fapte. Ei se iau de noi cativa impatimiti ai sportului numi Enduro deoarece tulburam linistea padurii, dar nu se vad pe ei cand intra cu utilajele lor in padure sa o secere.
    Criminali ce sunteti,nu va iubiti tara deloc...parca ar fi a altora. Rusinee voua, celor care se simt cu musca pe caciula.
    Bravo Erwin ptr toata energia consumata de a schimba ceva in bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne fereste(-i) ca nu stiu ce fac 8-|

    RăspundețiȘtergere
  3. Taiale-ar D`zeu picioarele.

    RăspundețiȘtergere
  4. ESTE STRIGATOR LA CER CE SE INTAMPLA!!!!! CHIAR ATAT DE INDOBITOCITI SA FIM INCAT SA NU AVEM UN CUVANT DE SPUS???????? PANA UNDE SE VA AJUNGE? ASA CEVA NU SE MAI POATE ADMITE, AZI/MAINE VOR CERE SI SACRIFICII DE VIETI, POATE CHIAR A COPIILOR NOSTRI, SI CRED CA NU EXAGEREZ. SI MAI E CEVA : CHIAR NUMAI ERWIN VEDE TOATE NEREGULILE? ALTII NU MAI SUNT SAU LE E TEAMA CA ISI PIERD SCAUNELE?
    DACA PADUREA DISPARE MAGURA SE VA PRAVALI PESTE NOI CANDVA!

    RăspundețiȘtergere
  5. erwin, pregateste un lant lung, cateva lacate, afla care e zona si mergem. cand incep taierile. o sa-mi iau liber.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce lant? Pari sunt destui, inca. Si o sa-mi iau si eu liber pt asta. Pana aici .

    RăspundețiȘtergere
  7. :))) se taie cu acte in regula! te legi cu lant de copac, nu ai voie sa-i bati! eu vreau sa vina jandarmii pe magura dupa mine! vreau haiducie! vreau sa le daram copacii peste tractoare!
    Dar primul lucru pe care il fac, o sa sun la greenpeace!

    RăspundețiȘtergere
  8. Aia cu greenpeace este o idee buna

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai cum naiba sa-i ia si sa-i duca de nemernici sa nu taie copaci cind domnii ingineri ai ocolului silvic si-au facut gatere pe care le-a trecut pe numele rudelor apropiate pe ei si pe mama lor nu nu lasam Erwine o sa venim cu totii mama lor de hoti! si primarul doarme !

    RăspundețiȘtergere
  10. Tot cu acte in "regula" si-a facut avere si fostul sef de la Ocolul Silvic si acum si-a dat demisia trebuia dat pe mina justitiei ! dar mai sint increngaturi si s-a trecut cu vederea stie dumnealor care sint dar chestia e ca ii stim si noi! Mult succes in ceea ce faci sintem cu tine!!!!

    RăspundețiȘtergere