marți, 30 noiembrie 2010

Revoltător: Din nou prime pentru funcţionarii din Primăria Codlea! Am fost DIN NOU SINGURUL care a votat ÎMPOTRIVĂ !

În cadrul şedinţei de CL din 29 noiembrie 2010, toţi funcţionarii din Primăria Codlea au primit (cadou de Moş Crăciun) prime. Unii mai mici, alţii, bineînţeles, consistente. Din bugetul local, pentru că "îşi fac treaba foarte bine " conform executivului, lucru cu care sunt în total dezacord.

Este adevărat că la nivelul Primăriei Codlea există şi salarii foarte mici. Unele. Dar este la fel de adevărat că în ultimii ani, la Primăria Codlea (ca şi la altele din ţară), a existat o puzdedrie de acordări de prime şi suplimente salariale, salariul de bază fiind doar "bani de buzunar", venitul mediu total fiind mai mare decât în mediul privat.

Dumneavoastră, stimate cititorule, primiţi prime ? Vi se pare normal ca (doar) funcţionarii din primărie să primească prime ? Oare nu trebuia să strângem cu toţii cureaua?

Din nou am votat ÎMPOTRIVA acordării acestor prime. SINGURUL! NU cred în ideea că TOŢI trebuie să primească prime. Există unii care îşi fac treaba, dar şi mai mulţi taie frunză la câini. Pentru unii este criză, pentru alţii se pare că nu.

În vară s-a mai forţat o dată acordarea de suplimente salariale. Am fost şi acolo singurul împotrivă .... (vezi mai jos pe blog)

"Primărie ca a mea, nu are nimenea"

11 comentarii:

  1. Corect ca primarie ca a ta nu are nimenea !daca era o primarie ca lumea te punea sa-ti platesti datoriile handicapatule ,sa vedem cine mai are curajul sa faca contract cu tine ca iese rau de tot atunci sa vezi televiziune si ziare dar asa ca la carte ca-ti ajunge nerusinatule.

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi sunteti un anonim si nu aveti curajul sa va asumati cele spuse, va voi raspunde de aceasta data.
    1. deci suntem de acord ca nu e primarie ca lumea asta din Codlea, ci e o primarie absolut fara o noima, datorita multor angajati.Dvs ati spus-o , desi luati bani de acolo.
    2. despre datorii presupuse despre care vorbiti si ma tot amenintati ANONIM : refuz sa platesc datorii pe care nu le recunosc, si oricum banii platiti din taxe ii tocati aiurea pe prime. Si apoi, chiar va rog sa depuneti eforturi sa se plateasca TOATE datoriile mai ales de la cei care sunt protejati, de la cei pe care ii iertati.
    3. Daca ati trai in viata reala, si nu cea de functionar public platit ca sa taie frunza la caini, daca ati lucra in mediul privat de exemplu, ati vedea ce inseamna sa ai o firma si sa te zbati sa ai incasari si sa platesti atatea aberatii de taxe si impozite, ca apoi banii tai sa se duca pe prime nesimtite.
    4. Faptul ca va ascundeti si totusi ma faceti handicapat demonstreaza valoarea dumneavoastra umana. Eu imi asum greselile mele. Si vorbesc deschis, fara sa ma acund.

    M-am saturat de taxe si impozite platite in Romania care sa se duca pe primele dumneavoastra!!! Faceti bine si vedeti de unde aveti de incasat miliarde si va faceti ca nu vedeti! Puteti sa ma amenintati cat vreti pentru doi lei, pentru o suta, eu mi-am inchis doua firme cu criza aceasta pe cand dumneavostra luati prime pentru nemunca!!!
    Va inteleg insa pozitia, inseamna ca am mare dreptate sa va spun ca luati bani degeaba de va purtati asa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ti-as dori sa stai o ora in locul meu ca sa vezi cum se lucreaza si dupaia sa comentezi si pentru cti bani handicapatule care nu faci nimic tu tai frunze la ciini nu vezi ca esti cel mai de ris consilier .

    RăspundețiȘtergere
  4. In continuare ma jigniti,dar nici nu imi doresc vreo apreciere din partea celor imbuibati din primarie (pacat ca exista si cativa oameni acolo care chiar au salarii mici si chiar isi fac treaba, spre deosebire de marea majoritate). Aveti tot dreptul sa ma criticati daca asta doriti, dar dvs nu aveti deloc simtul raspunderii scriind ANONIM si insultandu-ma. Dar totusi va spun ca in mediul privat se munceste cu adevarat spre deosebire de primarie, pentru ca acolo se cere eficienta, ceea ce in primaria Codlea nu prea exista. Si chiar daca as taia frunze la caini cum spuneti dvs, nu tai din postura de angajat al statului pe bani publici.
    Si mai bine sunt "cel mai de ras consilier" pentru dvs, decat sa fiu pe placul dvs si sa tac fata de abuzurile pe ban publici din primarie.
    Primaria Codlea are mult prea multi angajati, este inefiecienta si trebuie restructurata!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Atat te intreb tu poti trai cu 530 lei pe luna? Noi muncim 180 de ore pe luna si tu iei banii astia ca vi la o sedinta pe luna in primarie si nu faci nimic si numai sti sa comentezi sti, ai realizat ceva in Codlea asta de cand esti consilier se vede ceva de pe urma ta in locul tau as tacea si mi-as vedea de treaba si nu te mai lua atat de oameni ca i-a prime si sporuri si sunt curios inca o data daca poti trai cu bani astia o luna?

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc ca ati reusit sa nu ma mai jigniti, desi tonul dvs este in continuare jignitor. Sincer, nu as putea trai cu banii acestia.Dar stiti ca jumatate din populatia tarii traieste cu banii acestia si nu au cui sa tot ceara prime, pentru ca nu mai sunt bani??
    Ce am facut ca si consilier in Codlea, se poate citi in parte pe blogul acesta, in procese verbale, in interpelari si proiecte de hotarare. Sunt, fara falsa modestie, cel mai activ consilier local.
    Cred cu tarie ca per total, primaria Codlea nu este eficienta, are mult prea multi angajati. Da, unii au salarii mici ACUM dupa taiere, dar la fel au si alti bugetari care nu lucreaza in administratie. In acelasi timp, sunt in continuare salarii babane in primarie.Aceasta de ce nu o spuneti? Tot in acelasi timp va rog insa sa va ganditi ca in ultimii ani la primarie s-a castigat in medie mai mult decat in mediul privat. Mult mai mult. ceea ce nu e corect.
    Si ce e asta ca TOATA lumea sa ia prime? Chiar credeti ca toata lumea merita prime? primele trebuie sa fie ceva pentru cei care isi fac treaba excelent, nu pentru absolut toata lumea si nici o suplimentare de venituri. O administratie de 1.300.000 de bugetari sustinuta de 4 milioane de angajati in domeniul privat, care mai platesc si vreo 6 milioane de pensionari, nu mai poate fi sustinuta in aceasta tara. Nu ma bucur deloc de necazul oamenilor, dar prea se vede ca la primarie e un fel de asistenta sociala pentru angajatii de acolo! Ati intrebat oamenii ce parere au despre cum va faceti munca? Cei mai multi va critica! Ati intrebat alti bugetari ce parere au ca an de an ati luat prime si chiar si acum, cand toata lumea strange cureaua , dvs fortati mana consilierilor si primarului sa va aprobe prime?

    Nu se poate trai cu 530 de lei pe luna, asa e. Dar uitati-va ce inseamna sa muncesti la privat si cat de crancena este acolo lupta pentru supravietuire, si cum plata tuturor taxelor sugruma firmele, taxe care in cea mai mare parte se duc pe intretinerea unui aparat administrativ deosebit de stufos (din care faceti parte).
    De ce nu spuneti ce salarii au sefii dumneavoastra (chiar si acum , dupa taiere(, dar mai ales, ce venituri nesimtite au realizat unii din primarie in ultimii ani?

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc ca macar de data aceasta nu m-ati mai insultat, desi tonul dvs este in continuare jignitor.
    Sincer, Nu as putea trai din banii acestia. dar stiti ca jumatate din populatia tarii traieste din banii acestia? Cum va puteti uita la alti bugetari si dvs sa luati prime? Sau cum aparatul administrativ enorm sugruma absolut toate firmele din Romania, cheltuind pe ineficienta birocratica?
    de ce nu spuneti ce salarii au sefii dvs ori ce venituri nesimtite au realizat unii din primarie in ultimii ani?
    Nu raspund la intrebarea ce am facut de cand sunt consilier, pentru ca am facut mai mult ca altii. Dar in atributiunea unui consilier este si sa comenteze...
    In primaria Codlea este ineficienta si sunt mult prea multi angajati, mult prea multi sefi. tara asta e in colaps din cauza cheltuielilor nesabuite. Iar aparatul birocratic poarta o enorma vina.
    Dar de ce nu va uitati putin ce greu este in mediul privat, de unde va luati taxele si impozitele. Unii strang cureaua, altii nu. Nu e corect.

    RăspundețiȘtergere
  8. erwin sa sti ca nu ma intereseaza cat ia un sef,cat ia un consilier ma intereseaza cel mai mult ca am un salar de 520 lei din care trebuie sa vin la servici,sa mananc si cica sa mai si traiesc!FA CEVA IN CONTEXTU ASTA ESTI CONSILIERU NOSTRU AL TUTUROR.

    RăspundețiȘtergere
  9. ma baiatule eu iau un salariu de 490 de lei pe luna si una e sa vorbesti din postura ta de consilier care nuu face nimica, numai stie sa se planga ca el este cel jicnit si in el se arunca intruna cu tot felul de jicniri...dar hai sa iti spun eu adevarul TOATA PRIMARIA E IMPANZITA DE NISTE HOTI IDIOTI CARE FURA DOAR PENTRU EI.

    RăspundețiȘtergere
  10. de ce nu raspunzi la ultimele mesaje?oricum toti din sistemul asta bugetar sunteti manjiti de guvernarea BASESCU-BOC-UDREA.......in rest no coment

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiu sigur daca exista vreo lege care interzice aceste jigniri facute public. Daca exista ai putea lua IP'ul celui ce te-a jigdnit si sa depui o reclamatie la politie, iar cu o hotarare judecatoreasca sa le dea politistilor datele necesare de la ISP.

    RăspundețiȘtergere