marți, 30 noiembrie 2010

Parcările cu plată din Codlea sunt ILEGALE!

(Vedeţi ce am scris cu 2 săptămâni în urmă despre acest subiect http://erwinalbu.blogspot.com/2010/11/parcarile-cu-plata-din-codlea-prezinta.html)

Licitaţia şi contractul cu firma care a câştigat administrarea parcărilor cu plată prezintă foarte multe semne de întrebare. De exemplu, numărul parcărilor alocat este pur şi simplu mult mai mare decât numărul parcărilor aprobate! Ridicările de maşini se fac cu poliţiştii comunitari, care sunt folosiţi ca agenţi constatatori ai firmei de ridicări ! Şi multe altele....
În cadrul şedinţei de Consiliu Local din data de 29.11.2010 s-au ridicat foarte multe probleme şi aspecte negative în această direcţie. Atât de către mine, dar şi de către ceilalţi consilieri. De asemenea, numeroşi cetăţeni şi-au exprimat dezacordul cu modul de operare al acestei firme şi cu activitatea poliţiştilor comunitari. Astfel, la nivel de CL s-a format o comisie din care fac şi eu parte, care în două săptămâni va analiza şi va proceda la rezolvarea problemelor, inclusiv până la anularea contractului cu această firmă.
Ce este de sesizat este faptul că în acest moment, absolut toţi consilierii sunt uniţi pentru rezolvarea situaţiei, recunoscând în cele din urmă neregulile care stau la baza acestei activităţi.

Voi reveni cu detalii clare .

Susţin SUSPENDAREA contractului de administrare a parcărilor!
Scrie-mi părerea ta la erwinalbu@yahoo.com şi o voi prezenta comisiei Consiliului Local!





8 comentarii:

  1. La multi Ani, Romania! La multi ani, codleni!
    pur si simplu mai mare?!? depaseste cu aproximativ 1500 de locuri :))))
    Ce se intampla in orasul nostru? Primaria a luat-o razna, facem locuri de parcare cu plata in Codlea, pfff, ne si lipsea tichia de margaritar! Si daca le facem, de ce nu castiga orasul nostru nimic? NU sunteti alesi la primarie ca sa va umpleti buzunarele, nici sa le umpleti pe ale noastre, ci sunteti alesi sa ne reprezentati si sa faceti ceva pentru Codlea. Pana acum, din locurile de parcare cu plata, castiga doar un "var de la Botosani"! Cam asa e, toti stim cine este verisoara din primarie! Dar se pare ca intru in miezul problemei...
    Politia Locala(comunitara):
    Ce cauta Politia Locala impreuna cu acesti recuperatori? (hi speed recovery)acesti indivizi care umplu internetul de abuzuri(google - hi speed recovery) Saptamana trecuta s-au incasat 11 lovituri de cutit si politia noastra patruleaza in masini de Botosani, doar doar, mai ciupesc si ei ceva :)))))
    saptamana trecuta, un politist comunitar striga dupa un sofer pe strada: - aloooo, domnu', n-ati platit parcarea :)))))))
    Urmeaza Politia Romana:
    de cand firma de ridicari-blocari are la dispozitie politisti de la Rutiera?
    in fine, ar mai fi multe de spus(sa nu crezi ca ma opresc aici)acum chiar sunt dezgustat de ceea ce scriu, de parca as inventa ceva!
    Nu inventez nimic, aceste lucruri se intampla in orasul Codlea.
    revin in curand cu noi amanunte de la fata locului:)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Firma in cauza sustine ca adresa cu numarul 30300/30.11.2010 este doar o informare si ca ei au dreptate,mai ales dupa sedinta de azi 03.12.2010.Sa-nteleg ca au dreptate? Este vreo anulare a acelei informari ?

    RăspundețiȘtergere
  3. revin cu detalii. au decis sa nu tina cont de poyitia CL.

    RăspundețiȘtergere
  4. domnule consilier ,cand a-ti votat HCL-ul unde te gandeai??poate,poate iti faci o firma de parcari? nu a mers si acum faci propaganda?
    trebuia sa citesti bine ce votezi nu sa dormi si sa avem noi locuiitorii de suferit

    RăspundețiȘtergere
  5. Stimate anonim (bineinteles ca anonim, ca doar nu aveti curajul si simtul responsabilitatii), aruncati vorbe de ocara gratuite.

    Nu ati inteles absolut nimic din blogul acesta, va rog, nu va mai chinuiti, nu il mai cititi!

    Am votat bine, HCL-ul este foarte clar si este in beneficiul cetateanului onest si civilizat. Dar amicii dvs din primarie au deturnat buna intentie, si au semnat un contract oneros.
    Nu ma astept sa intelegeti, dar scrie clar pe blogul acesta daca ati stii sa cititi si sa pricepeti ca in caietul de sarcini al licitatiei scrie una*de exemplu se refera doar la 310 locuri de parcare cu plata) si primaria a semnat un contract pe 1810 locuri.

    Dupa cum spuneam, este greu sa citesti si sa pricepi limba romana se pare ca, stimate anonim...

    RăspundețiȘtergere
  6. Masina de firma are voie sa stationeze in fata propriului magazin fara sa fie blocata ?????

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu exista prevedere pentru masini de firma. Asavea nevoie de maimulte detalii ins pentru a va da un raspuns concret.

    RăspundețiȘtergere