miercuri, 23 iunie 2010

In curand va aparea ziarul codlean "Zeiden"

In curand va aparea ziarul codlean "Zeiden", de informare si dezbateri despre subiecte de interes local. "Zeiden" va fi si platforma de informare a Forumului German din Codlea si a consilierului local Erwin Albu.

Cautam colaboratori. Contactati-ne ! (email:erwinalbu@yahoo.com)

2 comentarii:

  1. tare as bucura sa apare ziarul dar si in limba romina ca putin sas mai a ramas cine sa citeasca nemteste ori cum sa fiu eu primul care tare as dori sa apae ca articol un caz interesant e in cus un proces la tribunal unde a fost dat o mandat de aducerea pe numele lui cz.b pt proces mirare politia nu a fost capabil sa indeplineasca o sarcina de la trbunal... O MANDAT DE ADUCERE.... CULME DE NECREZUT O ZI INAINTE A FOST DAT SA SEMNEAZA RESPECTIVUL VASAZICA A FOST ANUNTAT VEZ....VIU SI TE IAU.... NU A APARUT LA PROCES... SI COMANDATUL POLITIA A FOST AMENDAT CU 1000 RON INTREBARE MEA AR FII CHIAR ASA SLAB POLITIA DIN CODLEA FACETI DIN EL UN ARTICOL MAS BUCURA...... NU DE RAUTATE CI DE INDIFERENTA POLITIEI.... SA MI ZICE ..O SA MAI PRIMESTE AMENDA..... BRAVO!!! DACA ERA POLITIA CUM TREBUIE ASCULTIND ACOLO LA PROCESE ALYII PT MAI PUTIN INCHIS CITE RAU A FACUT OMUL CZ. B MULTUMESC COPIII CU MAMA STA LA REFUGIU PT MAMA SI COPII SI POLITIA CE FACE NU POATE ADUNA UN SINGUR OM BRAVO!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt interesat de subiectul asta, poti te rog sa scrii un mail cu intreaga poveste pe cadar.robert@procodlea.ro ? mersi

    RăspundețiȘtergere