miercuri, 17 decembrie 2008

Sibiul infloreste sub administratia Forumului German

Ieri am fost la Sibiu. Un partener olandez ma astepta pe micul , dar modernul aeroport sibian. Drumul pana acolo a durat o ora si patruzeci de minute. Soseaua inca mai necesita multe reparatii, dar deja se circula mult mai bine decat anul trecut sau chiar fata de primavara aceasta. Noutatea este si amenajarea unor insule in localitati, dar si la diferite rascruci de drumuri, de genul celor din Ghimbav, insa nu cu bordura pe toata axa de mijloc a soselii. Muntii Fagaras erau tot acolo, la fel de falnici, si putea doar sa imi para rau ca nu exista asfalt mai aproape de ei...
Am ajuns in Sibiu. Foarte aglomerat. Dar este un oras care merita multa lauda. Si conducerea administrativa! De trei mandate incoace, primarul este Klaus Johannis, presedintele Forumului German din Romania. Si Consiliul Local este in majoritate format tot din germani. Imaginati-va, va rog, si de ce au fost alesi reprezentantii Forumului sa conduca orasul: pentru ca merita!
Vizitati Sibiul si convingeti-va ce inseamna Forumul German! Ordine si multa implicare! Si tot sprijinul european si germanic de care are nevoie o zona din Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu