joi, 17 ianuarie 2013

Sprijin înfiinţarea unui nou partid atipic în România: "A Treia Forţă"

Ştiu că ne-am săturat de partide, de găşti, de grupuri de interese nelegitime, de politică şi politicieni în general.
Ştiu că ne-am săturat să ni se vorbească de "alternative", de "schimbare", de o "noua clasă politică", de "tineri politicieni nepătaţi" şi să se dovedească că toate acestea nu sunt decât tertipuri ale actualelor partide politice şi ale păpuşarilor din spatele lor. Ultimele alegeri parlamentare au dovedit-o foarte clar.

Dar ştiu că trebuie să se schimbe ceva. Şi ştiu că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Dacă stăm deoparte, dacă nu ne interesează, dacă doar îi scuipăm dezamăgiţi pe actualii politicieni , atunci doar le facem jocul. Ei asta îşi doresc, să stăm deoparte, să nu ne mai intereseze şi să nu fim în stare să ne organizăm împotriva lor. 

A Treia Forţă

Ce se poate face? 
La nivel naţional a început coalizarea militanţilor civici scârbiţi de politicieni şi de politica actuală, care au înţeles că trebuie creată o nouă mişcare politică atipică, care să se disocieze de actualele partide politice şi să fie bazată pe acele acţiuni civice şi protestatare ale "frumoşilor nebuni" din ţara noastră.
Această mişcare naţională se numeşte "A Treia Forţă" (clic pentru mai multe detalii).

Fiind o mişcare "de la firul ierbii", cu toţii putem contribui la modelarea acestei mişcări.

Cine suntem? (extras de pe site-ul oficial)
"Mulţi dintre noi sunt militanţi civici, apărători ai patrimoniului natural şi cultural al ţării, am protestat împotriva exploatărilor de aur cu cianura de la Roşia Montana, împotriva exploatării gazelor de şist la Bârlad, pentru o administrație fără corupţie în Bucureşti, contra tăierii pădurilor, şamd. Dar suntem acei militanţi care ne-am dat seama că toate problemele serioase nu se pot rezolva doar prin proteste, că toate problemele majore cu care avem de-a face, au la rădăcină aceleaşi politici care servesc doar interesele oligarhiilor din ţară, în simbioză cu interesele oligarhiilor de afară." (citeşte mai departe AICI)

Sprijină şi TU această mişcare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu