luni, 31 ianuarie 2011

Cetăţenii dau firma de ridicări în judecată

Din ce în ce mai mulţi cetăţeni au demarat acţiunile în instanţă împotriva firmei de ridicări, dar şi împotriva Primăriei Codlea.

Având în vedere gravele nereguli în semnarea şi derularea contractului dintre firma de ridicări Hi Speed Recovery şi Primăria Codlea, orice sancţiune, blocare de roată sau ridicare de autoturism aplicată pe raza municipiului este ILEGALĂ.

Dacă doriţi şi dumneavoastră să vă apăraţi drepturile în instanţă şi să sancţionaţi aceste abuzuri, respectiv să vă recuperaţi eventualele plăţi efectuate către această firmă (amenzi, taxe deblocare roată, taxe de ridicare autoturism), vă rog să scrieţi la erwinalbu@yahoo.com sau să mă contactaţi prin messenger sau facebook.

Daţi firma de ridicări în judecată! Contactaţi-mă!

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Halucinant: Sunt incompatibilităţi între reprezentanţii primăriei şi cei ai firmei de ridicări? Primăria "nu ştie" ce e aia...

În naivitatea mea înnăscută, am pus şi eu o întrebare:
Domnilor din Primăria Codlea, cunoaşteţi să fie ceva INCOMPATIBILITĂŢI de grade de rudenie sau afaceri adiacente (morale sau legale) între reprezentanţii din primărie şi cei de la ilustra firmă de ridicări Hi Speed Recovery?


Răspunsul halucinant, în interpretarea mea, îl primesc de genul: "Noi nu ştim despre CINE sau CE vorbeşti".

Ei bine, vedeţi cu atenţie cine semnează. Întrebarea mea lăsa locul unui răspuns cât de cât onorant.... Voi reveni cu întrebarea clară, astfel încât să dea un răspuns clar.

Prin răspunsul standard şi sec la sutele de reclamaţii depuse împotriva abuzurilor, executivul demonstrează ori indiferenţă, ori incompentenţă


Printr-o acţiune fără precedent (vezi Protest inedit: înregistrare a sute de reclamatii la Primăria Codlea în scandalul parcărilor) , sute de reclamaţii individuale (vezi modelul aici) au fost înregistrate la Primăria Codlea.
Conform legii, funcţionarii din Primăria Codlea trebuie să răspundă direct şi individual fiecărui cetăţean care a formulat o astfel de reclamaţie.

Răspunsul pe care l-au catadicsit să îl trimită tuturor prin poştă frizează absurdul şi contrazice chiar acţiunile anunţate de către executiv în cadrul şedinţei de Consiliu Local din ziua protestului din 24 ianuarie 2011. Rămâne de lămurit : cei din primărie sunt ori indiferenţi sau incompetenţi.

După ce în săptămâna primului protest în stradă din 20.01.2011, Consiliul Local Codlea a depus plângere penală împotriva executivului, după ce la al doilea protest de luni, 24.01.2011, în timpul şedinţei de CL, consilierii au hotărât iniţierea unei acţiuni în instanţă, după ce chiar reprezentanţii executivului prin secretarul prezent la şedinţă a anunţat că până şi primăria a dat (sau dă) în judecată firma de ridicări, iată că după numai câteva zile cetăţenilor le vine prin poştă răspunsul acesta penibil şi fără a spune nimic.

Personal voi reclama la comisia de disciplină pe semnatarii acestei scrisori care induce cetăţenii în eroare, nefăcând referire măcar la acţiunile întreprinse sau modalităţile de rezolvare.

vineri, 28 ianuarie 2011

Am solicitat o poziţie oficială din partea Primăriei Codlea cu privire la anunţul dispreţuitor al firmei de ridicări


Am solicitat un răspuns de urgenţă din partea Primăriei Codlea referitor la aceste anunţuri pe care firma Hi Speed Recovery le-a amplasat dispreţuitor chiar în ziua protestului şi a şedinţei de CL. Aşteptăm reacţia executivului codlean.

Vezi şi:

Dispreţuitor: Firma de ridicări continuă batjocura în Codlea

Protest inedit: înregistrare a sute de reclamatii la Primăria Codlea în scandalul parcărilor


  • Prin acest protest inedit se doreşte demonstrarea capacităţii cetăţenilor de a pune autorităţile la treabă.
  • Fiecare reclamaţie individuală este înregistrată separat
  • Necesită un volum imens de muncă din partea angajaţilor Primăriei
  • Şi prin acest demers, sperăm să se ia în serios determinarea cetăţenilor

La începutul lunii ianuarie 2011 am început acţiunea de strângere a sute de reclamaţii individuale împotriva abuzurilor firmei de ridicări şi pentru rezilierea contractului şi sancţionarea vinovaţilor.
Fiecare reclamaţie individuală este înregistrată separat cu număr de înregistrare propriu şi trebuie să i se dea un răspuns direct şi individual în maxim 30 de zile, conform legii. Reclamaţia în nume propriu este un drept fundamental al fiecărui cetăţean.

Prin acest protest inedit se doreşte demonstrarea capacităţii cetăţenilor de a pune autorităţile la treabă. Volumul imens de muncă atât pentru înregistrarea reclamaţilor individuale (câte 45 de minute pentru circa o sută de reclamaţii) a blocat registratura şi a impus funcţionarilor tratarea fiecărei reclamaţii în mod individual, aceştia fiind obligaţi să răspundă fiecărui cetăţean în termenul legal şi să ia act de determinarea codlenilor de a cere rezilierea contractului cu firma de ridicări. Angajaţii Primăriei Codlea au avut de lucru multe ore pentru a trata fiecare reclamaţie în parte...

Acţiunea va continua !


Citeşte şi:

Aici modelul de reclamaţie împotriva ilegalităţilor cu privire la parcări. Vă rog semnaţi!


Codleni, să ne organizăm împotriva ilegalităţii! Să depunem reclamaţii ! Să ne împotrivim nedreptăţii !

miercuri, 26 ianuarie 2011

Parcări: Încurcate sunt căile legale de rezolvare ale ilegalităţilor ....

Descurcarea ilegalităţii din scandalul parcărilor pe căile legale durează. Timpul trece în favoarea firmei Hi Speed Recovery, în sensul că aceasta încă încasează (deşi ilegalitatea a fost recunoscută) bani din Codlea.

Pozitiv este faptul că procedurile de atacare a contractului au demarat.
Negativ este că cetăţenii sunt ţinuţi într-o nebuloasă.

Dispreţuitor: Firma de ridicări continuă batjocura în Codlea

Chiar în ziua protestului din 24 ianuarie 2011 şi a şedinţei de CL, firma Hi Speed Recovery şi-a continuat batjocura la adresa cetăţenilor codleni, amplasând anunţurile următoare:


Am adus la cunoştinţa acest lucru Consiliului Local în timpul şedinţei de luni. Am solicitat Primăriei Codlea o poziţie oficială despre acest anunţ. Aşteptăm răspunsul. Între timp, codlenii sunt din ce în ce mai debusolaţi. Încurcate sunt căile legale de rezolvare ale ilegalităţilor ....

Aici alte poze cu aceste anunţuri.

marți, 25 ianuarie 2011

Ce s-a rezolvat după cele două acţiuni fără precedent de protest civilizat în Codlea?

După 2 luni (!!!) de când firma Hi Speed Recovery şi-a început activitatea ilegală în Codlea (24.11.2010), după două şedinţe consecutive ale CL din 13 şi 15 decembrie 2010 când s-au arătat toate aspectele ilegale şi penale ale contractului cu firma de parcări, după acţiuni personale de protest individual ale cetăţeanului Erwin Albu, firma Hi Speed Recovery îşi desfăşoară activitatea ilegală absolut nestingherită de braţul legii. Astfel, cetăţenii au ieşit în stradă în 20 şi 24 ianuarie 2011, trăgând un semnal de alarmă că nu mai suportă nedreptatea şi ilegalităţile. Au protestat civilizat şi au cerut autorităţilor să îşi facă datoria, punându-le la treabă în folosul Codlei.

Ce s-a obţinut?

1. Consiliul Local Codlea a depus plângere penală împotriva semnatarilor contractului cu firma Hi Speed Recovery în săptămâna primului protest de joi, 20.01.2011.

2. Primăria Codlea (executivul local) a iniţiat o procedură în instanţă de anulare parţială a contractului (de aşteptat dovada acestei acţiuni, informarea a fost doar verbală)

3. Consiliul Local a hotărât iniţierea, în paralel cu executivul, a unei proceduri în instanţă de anulare parţială a contractului, conform Hotărârii de Consiliu Local adoptate în ziua celui de al doilea protest, din data de 24.01.2011

4. Firma Hi Speed Recovery ne râde în nas, deorece procedura de atac este de lungă durată.

5. Erwin Albu a devenit duşmanul comun a tuturor autorităţilor din Codlea, acestea trecând la represalii şi pornind o campanie de denigrare şi vânare împotriva sa.

luni, 24 ianuarie 2011

A fost protest. A fost sedinta de Consiliu Local. A ramas ca se iau masuri...

#Protestul a fost din nou unul adevarat, ferm si civilizat. Revin despre aceasta.

#Sedinta de Consiliu Local a fost una cu protestatarii sub geamul cladirii primariei, scandand lozinci impotriva autoritatilor. O delegatie a manifestantilor a participat la sedinta, a prezentat pozitia cetatenilor nemultumiti si a dezbatut cu consilierii marele scandal al parcarilor. Consiliul Local s-a pozitionat impotriva executivului care a semnat contractul, amintind ca saptamana trecuta s-a depus plangere penala impotriva acestora. Mai departe se va depune o actiune in instanta. Problema se va rezolva, vinovatii vor plati, dar va dura din cauza procedurilor. In rest,s-a dezbatut aprins problema Erwin Albu, care a scos oamenii in strada, ba chiar a fost si amenintat si santajat, in fata tuturor, , ba chiar in fata camerei de filmare.dupa cel mai abject mod securisto-comunist.

#Firma Hi Speed Recovery a impanzit astazi noi afise de amenintare ca va bloca/ridica autoturismele celor care nu platesc catre ei locurile de parcare de resedinta, predate catre ei intr-un mod ilegal.

Voi reveni....

AZI PROTESTĂM DIN NOU ! Astăzi ieşim în stradă, de la ora 14, împotriva ilegalităţilor din Codlea !

Codleni, nu vă mai lăsaţi manipulaţi !

În Codlea s-a pornit un cutremur împotriva dispreţului autorităţii locale faţă de cetăţean. Şi sper că nu va mai putea fi stăvilit. Cred că cetăţenii îşi vor cere drepturile de acum încolo. În primul rând dreptul de a fi respectaţi.

Reacţia "sistemului putred" la oamenii care se ridică împotriva lui este de a-i împroşca pe aceştia cu noroi, nu de a se însănătoşi pe sine .....

duminică, 23 ianuarie 2011

"Domnu' Isus, hai jos" - poliţist către Erwin Albu

Fără comentarii:

Primăria Codlea mătură parcările în locul firmei care le administrează

Deşi prin contract s-a angajat să întreţină parcările (să deszăpezească, să măture, să le amenajeze), vedem cum Primăria Codlea face toată treaba. O altă încălcare a îndatoririlor firmei Hi Speed Recovery, care face numai ce vrea în Codlea, pentru că i se permite.

Responsabilii din Primăria Codlea cu activitatea de întreţinere a domeniului public au declarat că se văd nevoiţi să cureţe şi aceste zone pe care faimoasa firmă de ridicări le are în administrare, pentru că nu doresc ca oraşul să arate murdar.

În mod normal, firma Hi Speed Recovery ar trebui somată şi amendată pentru că nu întreţine curăţenia. Astfel, se mai adaugă un punct pe lunga listă de nereguli ale activităţii celor de la parcări. Am reclamat (şi aceasta) la Primărie. Niciun răspuns deocamdată....


VEZI aici alte poze : album "Primăria Codlea mătură parcările în locul firmei"

vineri, 21 ianuarie 2011

Luni ne vedem la al 2-lea mare PROTEST impotriva ilegalitatilor din Codlea

incepand cu ora 14
(am primit autorizatie doar de la ora 14, nu 12 cum am anuntat) !
(revin cu detalii)

Se iau măsuri: S-a depus plângere penală împotriva semnatarilor contractului cu firma de ridicari din Codlea

Consiliul Local Codlea se disociază de ilegalităţile intervenite cu privire la scandalul parcărilor şi a depus săptămâna aceasta plângere penală împotriva semnatarilor contractului (vezi aici semnatarii) dintre Primăria Codlea şi firma de ridicări de autoturisme Hi Speed Recovery. Astfel s-a dat curs totuşi hotărârilor de Consiliu Local din decembrie 2010, care adoptau Raportul comisiei de analiză şi care cereau întâi ca până în data de 6 decembrie 2010, apoi ca până în data de 15 ianuarie 2011, să fie depusă această plângere.

Voi reveni cu detalii, deoarece nu am intrat încă în posesia plângerii.

Vezi aici raportul comisiei de analiză a administrării parcărilor

şi
HCL din 13 decembrie 2010
şi
HCL din 16 decembrie 2010

Vezi şi materialul din decembrie, care a fost amanat pana saptamana aceasta:

Fără precedent: Consiliul Local Codlea depune PLÂNGERE PENALĂ împotriva executivului codlean în privinţa contractului cu parcările !!!!

Cetăţenii din Codlea vor continua să ceară rezilierea de urgenţă a contractului, pentru ca firma aceasta să nu mai ridice autoturismele.

Sunt mândru că sunt codlean ! Mulţumesc din inimă codlenilor care au ieşit în stradă împotriva abuzurilor!

joi, 20 ianuarie 2011

AZI PROTESTĂM ! Astăzi ieşim în stradă împotriva ilegalităţilor din Codlea !

Vă aşteptăm astăzi la un protest civilizat, dar ferm, împotriva nedreptăţilor şi ilegalităţilor din municipiul Codlea.

Să cerem autorităţilor să fie de partea cetăţenilor!

"CEREM REZILIEREA CONTRACTULUI ILEGAL DINTRE PRIMĂRIA CODLEA ŞI FIRMA HI SPEED RECOVERY ŞI SANCŢIONAREA ABUZURILOR"

Joi, 20 ianuarie 2011
ora 15: plecare în coloană cu autoturismele din Codlea Nord
ora 15: cetăţenii fără autoturisme sunt aşteptaţi
direct la Primăria Codlea


Vezi şi:

Ne-am săturat: PROTEST împotriva ilegalităţilor la Codlea


Protestăm LEGAL: Vezi aici actele de declarare a protestului împotriva ilegalităţilor din Codlea


miercuri, 19 ianuarie 2011

Protestăm LEGAL: Vezi aici actele de declarare a protestului împotriva ilegalităţilor din Codlea

PROTESTĂM LEGAL!

Acordul Primariei Codlea pentru protest:


Declararea protestului împotriva abuzurilor din scandalul parcărilor conform legii 60/1991:

Declararea la Primăria Codlea a protestului:

Declararea la Jandarmerie a protestului :

VIDEO: Emisiunea LIVE despre "Afacerea parcărilor din Codlea" - invitat Erwin Albu la Nova TV (durata: o oră)


Vezi aici: VIDEO: Emisiunea TV LIVE despre "Afacerea parcărilor din Codlea" - invitat Erwin Albu la Nova TV (durata: o oră)

Ziarul Adevărul: Pregătiri de miting la Codlea, împotriva firmei Hi Speed Recovery, care ridică maşini (VIDEO)


Cetăţenii lezaţi de abuzurile referitoare la administrarea parcărilor şi a serviciului de ridicare de autoturisme, prestat de firma Hi Speed Recovery, sunt invitaţi să participe la protestul organizat joi, 20 ianuarie 2011 şi luni, 24 ianuarie 2011, în municipiul Codlea (Braşov), unde societatea botoşăneană prestează acest serviciu. (clic pentru toată ştirea)

Scandalul parcărilor la Observator la Antena 1

marți, 18 ianuarie 2011

Astăzi, emisiune la NOVA TV Braşov de la ora 18 despre scandalul parcărilor din Codlea- invitat Erwin Albu

STOPARE ridicare ilegala autoturism - Codlea, 11.01.2010 - vezi şi cum au vrut să îl calce pe Erwin cu maşina...

Ne-am săturat: PROTEST împotriva ilegalităţilor la Codlea

"CEREM REZILIEREA CONTRACTULUI ILEGAL DINTRE PRIMĂRIA CODLEA ŞI FIRMA HI SPEED RECOVERY ŞI SANCŢIONAREA ABUZURILOR"

Cetăţenii lezaţi de abuzurile referitoare la administrarea parcărilor şi a serviciului de ridicare de autoturisme sunt invitaţi să participe la protestul organizat joi, 20 ianuarie 2011 şi luni, 24 ianuarie 2011:
...
# Joi, 20 ianuarie 2011,între ora 15.oo şi 17.oo
Protest cu autoturisme, plecare din Codlea Nord pe un traseu prestabilit, cu pichetarea Primăriei.

# Luni, 24 ianuarie 2011, între ora 12.oo şi 17.3o
Protest cu autoturisme, plecare din Codlea Nord pe un traseu prestabilit, cu pichetarea Primăriei.

Menţiuni:
- Tot luni, 24 ianuarie 2011, va avea loc şedinţa Consiliului Local Codlea, începând cu ora 16.oo.
- Protestul va fi autorizat şi va fi desfăşurat în mod civilizat.
- Conform legii, pentru asigurarea răspunderii, indicăm organizatorul protestului în persoana domnului Erwin Albu, consilier local al municipiului Codlea.

Ruşinos la Primărie : Concursul de la Poliţia Comunitară Codlea s-a ... anulat. Şeful interimar a rămas şef interimar. Cine îşi bate joc de noi?

Concursul organizat întâi foarte convenabil pentru domnul şef (se pare că etern) interimar Neagu Sandu între 27-29 decembrie 2010 se amânase la fel de convenabil pentru data de 10 ianuarie a.c. , după ce 4 candidaţi intraseră în cursă.
În data de 10 ianuarie, doar 2 candidaţi au mai rămas în cursă, domnul Neagu Sandu şi domnul Iaru George, angajat al Primăriei Codlea.

Aici vine momentul culminant: chiar în ziua concursului, acesta se anulează, din motiv că "nu trebuia organizat". Momentan nu se ştie mai multe. Dar promit că se vor ştii !

Citeşte aici:

"Concursul" pentru şefia Poliţiei Comunitare s-a amânat .... un pic


Mânăreală: Se organizează concurs pentru ocuparea postului de şef al Poliţiei Comunitare Codlea între (culmea nesimţirii) 27-29 decembrie 2010 !


şi aici "povestea" Poliţiei Comunitare Codlea....:
http://erwinalbu.blogspot.com/search/label/POLITIA%20COMUNITARA

vineri, 14 ianuarie 2011

Promisiuni, promisiuni, promisiuni....

Autorităţile codlene NU sunt în slujba cetăţeanului.Ilegalitatea cu parcările continuă....

Aceasta este Codlea LOR:
Din data de 13 decembrie există o hotărâre de Consiliu Local care suspendă activitatea de ridicări autoturisme din Codlea, până la clarificarea problemei.

Suspendarea se pare că a rămas doar pe hârtie, cei în drept nu iau măsuri....pentru că autorităţile din Codlea NU sunt în slujba cetăţeanului !

Personal am depus reclamaţii la toate instituţiile competente...răspunsul este o tăcere complice!

joi, 13 ianuarie 2011

Abuzuri parcări: Cazul FURTULUI unui autoturism PARCAT LEGAL pe strada LATERALA

Codlea noastră cea de toate zilele-Iată cum se poate rămâne fără maşină în Codlea:

Concetăţeanul nostru a parcat, ca de obicei, chiar în noua parcare asfaltată din faţa casei sale, alături de multe alte maşini. Cei de la firma de ridicări au hotărât că pot să facă rost de bani uşor şi au ridicat-o.

Iată povestea şi locul de pe strada Laterală:


Mergem la firma de ridicări (ilegale...) :


Apare în peisaj un "cetăţean intimidant" , care are de-a face cu firma, dar se face că îmi cere un foc (se pare că acesta a fost o perioadă şoferul maşinii de ridicări...):


Problema rămâne în coadă de peşte...:


La Poliţia Comunitară, care semnează constatările firmei de ridicări...:


Cum s-a rezolvat până la urmă? După toate aceste plimbări şi pierderi de timp, mergând în cele din urmă la domnul viceprimar, acesta a recunoscut problema şi a dispus rezolvarea cazului si recuperarea autoturismului cetăţeanului păgubit. Acesta însă rămâne cu timpul pierdut şi nervii măcinaţi....
Cât despre mine, eu rămân cu agresiunile, ameninţările şi lupta cu morile de vânt. Mai există mule astfel de cazuri de ridicări nesimţite în Codlea şi afacerea continuă...

miercuri, 12 ianuarie 2011

Forumul German nu este un partid politic, ci o asociaţie a minorităţii germane şi a simpatizanţilor acesteia


Conform legislaţiei electorale din România, organizaţiile recunoscute ale minorităţilor naţionale din ţara noastră pot participa la alegerile locale şi naţionale cu candidaţi proprii, având aceleaşi drepturi ca partidele politice, fără a fi partide politice.

ASOCIAŢIA Forumul German (Forumul Democrat al Germanilor din România - FDGR) NU ESTE UN PARTID POLITIC, ci organizaţia care promovează păstrarea tradiţiilor şi culturii germane, precum şi dezvoltarea comunităţilor, locale fiind implicată activ în administraţia şi politica locală, fără însă a reprezenta o doctrină sau structură politică.

Oricine poate adera la Forumul German, fie etnic german sau simpatizant al minorităţii germane.

marți, 11 ianuarie 2011

Abuzuri parcări: Cazul FURTULUI unui autoturism PARCAT LEGAL pe strada Muntişor

17.12.2010, Codlea, oraşul fără drept de parcare
În data de 17 decembrie 2010, A.D. a oprit autoturismul pe strada Muntişor, vizavi de Penny Market. Nu exista absolut niciun semn de circulaţie care să interzică aceasta. Pentru doar 5 minute a urcat până la locuinţa unui prieten să lase nişte acte. La întoarcere, maşina sa dispăruse!
Imediat a mers direct la Poliţie pentru a reclama furtul. Aici, după îndelungi parlamentări, şi "sfaturi prieteneşti" , văzând că nu se poate altfel, i s-a înegistrat reclamaţia de furt. I s-a transmis totuşi neoficial că se ştie cine este "hoţul" maşinii, şi că nu e bine să îşi facă de lucru...
În zilele următoare, a tot fost trimis la fel de neoficial să îşi ridice maşina de la o anumită firmă de ridicări care activează în Codlea şi, vorba românului, "să o dea la pace". Mai întâi cu plată, apoi, văzând seriozitatea cu care codleanul nostru trata problema, chiar şi fără plată, adică cu stingerea oricăror pretenţii financiare din partea celor care era clar că au comis un abuz. Concetăţeanul nostru a refuzat să dea curs "înţelegerilor amiabile" de muşamalizare, cerând în continuare ca poliţia să îşi facă datoria.24.12.2010, Codlea, oraşul fără parcare şi fără autorităţi
A.D. revine cu o nouă adresă la Poliţia Codlea prin care reclamă faptul că nu s-au luat măsurile de recuperare a maşinii sale, ba mai mult, indică şi locul unde se află maşina furată şi anume în parcarea unei anumite firme Hi Speed Recovery.
(Reclamaţia va fi publicată pe blog săptămâna aceasta)

11.01.2011, Codlea, oraşul pe care firma de ridicări a pus stăpânire

După aproape o lună, instituţiile statului tac. Nimeni nu a intreprins nimic, nici măcar Poliţia nu a emis vreo hârtie oficială ca răspuns la reclamaţia de furt sau la a doua adresă depusă de cel păgubit şi nu a luat absolut nicio altă măsură. A.D. este în continuare fără maşină...

Voi relata pe larg continuarea. Între timp, nu pot decât să spun că îl admir pe A.D. pentru curajul şi simţul dreptăţii de care dă dovadă. Despre autorităţi, m-am lămurit: nu sunt de partea dreptăţii şi a cetăţeanului. Absolut deloc.

luni, 10 ianuarie 2011

Aici modelul de reclamaţie împotriva ilegalităţilor cu privire la parcări. Vă rog semnaţi!

Vă rog să completaţi această reclamaţie : Reclamaţie împotriva abuzurilor


În dreptul textului "De asemenea reclam următoarele" puteţi să treceţi abuzul împotriva dvs sau puteţi tăia (trage o linie) dacă nu doriţi să completaţi nimic şi să predaţi reclamaţia la modul general.

O puteţi depune direct la Primăria Codlea sau o puteţi lăsa la barul "La doi amici" de pe strada Măgurii din centrul Codlei, de unde le voi prelua şi le voi depune la Primărie. Modele tipărite se găsesc gratis direct la barul menţionat pentru cei care au nevoie.


Pentru orice alte lămuriri vă rog să mă contactaţi pe email, yahoo messenger sau facebook.

Ne organizăm împotriva neregulilor în scandalul parcărilor: vino sâmbătă, 15 ianuarie, la întâlnire !

Abuzurile firmei care administrează parcările şi ridică maşinile în Codlea nu se opresc.
Autorităţile codlene nu iau măsuri ca ilegalităţile să înceteze.
Este nevoie să luăm atitudine!



Întâlnire
cu cetăţenii lezaţi de ilegalităţile
privind situaţia parcărilor şi ridicărilor de autoturisme din Codlea

Sâmbătă, 15 ianuarie, ora 11,
la clubul Medieval de pe strada Lungă

Ia atitudine!


Aici modelul de reclamaţie împotriva ilegalităţilor cu privire la parcări. Vă rog semnaţi!


Deşteaptă-te Codlene! Ia atitudine! Să dăm firma cu parcările în judecată!


Trebuie să ne organizăm şi să luăm atitudine cu toţii împotriva marilor nereguli din Codlea.

Vă rog să mă contactaţi la erwinalbu@yahoo.com dacă aţi fost victima unui abuz al firmei de parcări sau dacă sunteţi deranjat de ceea ce se întâmplă. Având în vedere gravele ilegalităţi care stau la baza activităţii,

duminică, 9 ianuarie 2011

Erwin este şantajat şi ameninţat inclusiv cu excluderea din Consiliul Local datorită dezvăluirilor şi poziţiei în scandalul parcărilor (şi nu numai).

Nu sunt deloc perfect.... Am si eu pacatele mele, ca mulţi alţii. Dar nu am tăcut de când sunt în Consiliul Local Codlea şi nu voi tăcea si nu ma voi lăsa niciodată santajat! Şi nu am acceptat niciodată bătaia de joc la adresa cetăţenilor. Aceasta se poate vedea în toate procesele verbale ale şedinţelor, în modul de exprimare al votului, în luările de cuvânt, în interpelările şi proiectele mele.

Acum se încearcă reducerea mea la tăcere cu cele mai josnice metode de şantaj şi ameninţări cu "dezvăluiri" despre persoana mea. Veţi auzi în curând, dacă nu aţi auzit deja. Se aruncă cu diferite mizerii tot în mine şi se scormoneşte în orice greşeli aş putea avea din trecut. În acest sens se pare că mi se pregăteşte ceva la următoarea şedinţă de CL din 24 ianuarie. Sunt ameninţat cu plângeri şi cercetări penale. Însă ceea ce nu pricep cei care mă ameninţă este că nu voi ceda niciunui şantaj. Voi merge mai departe, ca de fiecare dată! Nu se poate ca oraşul meu să fie batjocura unora!

Domnilor, aşa se rezolvă problema gravă a ilegalităţilor la adresa codlenilor, punându-mi mie pumnul în gură şi încercând excluderea mea din Consiliul Local? Vă deranjez prea tare? Foarte bine, voi continua, cu toate riscurile şi sacrificiile.

Şi orice s-ar putea spune despre mine, real sau inventat, NU SCHIMBĂ CU NIMIC ADEVĂRURILE ŞI ILEGALITĂŢILE GRAVE DEZVĂLUITE DE MINE. Şi nici nu îmi voi bate vreodată joc de oraşul meu natal.

Şi pentru că suntem un popor de (aşa zişi) creştini, amintesc că apostolul Pavel, înainte de a deveni cel mai mare apostol al creştinătăţii, a vânat şi omorât creştini. A fost iertat şi reabilitat. Departe de mine orice încercare trufaşă de a mă asemăna cu apostolul, dar aşa să ne ajute Dumnezeu!

Va urma...

vineri, 7 ianuarie 2011

Firma cu parcările îşi continuă nestingherită activitatea, deşi CL a hotărât suspendarea acesteia

Cum apar eu prin zonă, care cunosc şi nu mai rabd ilegalitatea gravă în care se află, angajaţii firmei se fac că se plimbă admirând oraşul care "s-a predat" către ei cu atăta uşurinţă..... în restul timpului însă, înşeală cetăţenii prin aplicarea taxării, blocajului la roată sau ridicarea maşinii.



....iar agenţii, tocmiţi parcă să mă intimideze, apar şi ei în peisaj :

Klaus Johannis : "Sper ca ceea ce facem ca Forum German să poată fi continuat cu aceeaşi decenţă şi eficienţă şi în 2011"



Anul 2010 a fost pentru Forumul Democrat al Germanilor din România mai bun decât temerile avute la începutul anului. Au putut fi realizate toate proiectele planificate.
Printre acestea se numără 135 de manifestări culturale ale organizaţiilor locale sau regionale ale FDGR, publicarea a 20 de cărţi şi finanţarea ziarelor în limba germană.
Realizarea proiectelor prevăzute a fost posibilă şi datorită faptului că fondurile alocate Forumului German de statul român şi de cel german au fost virate la termen şi cu sumele estimate.
Şi în acest an au avut loc o serie de discuţii importante cu delegaţii de rang înalt, în special din Germania. Ca exemplu ar fi de menţionat întâlnirea cu Cancelarul german Angela Merkel. Percepţia asupra minorităţii germane a fost pozitivă, atât din partea politicienilor germani cât şi a celor români, care i-au apreciat funcţia de punte de legătură în contactele bilaterale.
Pentru Forumul German rămâne important ca, pe lângă preocupările pentru păstrarea tradiţiilor, a patrimoniului şi a limbii materne germane, să-şi poată menţine şi extinde rolul în politica locală şi în domeniul social.
Sper ca ceea ce facem ca Forum German să poată fi continuat cu aceeaşi decenţă şi eficienţă şi în 2011.

Klaus Iohannis,
Preşedinte al Forumului German,
Primar al Municipiului Sibiu

23.12.2010

joi, 6 ianuarie 2011

În luna decembrie a anului trecut, câţiva funcţionari ai Primăriei Codlea şi-au împărţit (din nou) 1 miliard de lei vechi ca prime

În ultima lună a anului abia trecut, în plin scandal al parcărilor, câţiva funcţionari "mai de rang" ai primăriei Codlea şi-au împărţit aproximativ un miliard de lei vechi ca prime, într-o discreţie totală.

Am cerut în calitate de consilier local, informarea oficială în scris cu privire la acest aspect printr-o cerere înregistrată . Voi reveni cu detalii.

Amintesc că am fost singurul consilier local care, pe parcursul anului 2010, s-a opus acordării de diferite prime angajaţilor Primăriei Codlea, în condiţiile de austeritate bugetară la care sunt supuşi ALŢI bugetari. Vezi aici: http://erwinalbu.blogspot.com/search/label/prime%20primaria%20codlea

miercuri, 5 ianuarie 2011

"Concursul" pentru şefia Poliţiei Comunitare s-a amânat .... un pic


"Concursul" pentru ocuparea postului de şef al Poliţiei Comunitare, organizat între (culmea!!) 27-29 decembrie 2010 (taman între Crăciun şi Anul Nou), a fost amânat până pe 10 ianuarie după ce unul dintre cei 4 candidaţi a fost eliminat.

Am cerut, în repetate rânduri, organizarea unui concurs naţional, pregătit din timp şi nu în grabă, pentru ca această instituţie să fie în sfârşit condusă de cineva capabil. Nu s-a dorit acest lucru.

Vezi aici Procesul Verbal al comisiei de "concurs":
http://www.facebook.com/photo.php?id=161327783895297&pid=583825#!/album.php?aid=49843&id=161327783895297


Vezi şi:

Mânăreală: Se organizează concurs pentru ocuparea postului de şef al Poliţiei Comunitare Codlea între (culmea nesimţirii) 27-29 decembrie 2010 !



Vezi aici întreaga "poveste" despre Poliţia Comunitară din Codlea (clic aici).